Annonce
Butiksnyt

Kim og Emblas liv var en tand for kedeligt: Nu forkæler de folk der lægger vejen forbi Utterslev Torv

NødvendigV'is fylder et år den 20. marts. Butikken åbnede under en nedlukning og kan nu også fejre deres første fødselsdag under en. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Corona kunne ikke forhindre Kim og Embla i at skabe nyt indhold i deres hverdag. Lørdag kan de fejre 1 år på Utterslev Torv.

Engang imellem er det tilfældighederne som bringer noget godt med sig. I det her tilfælde var det et afslag på drømmen om at omdanne den gamle købmand på Utterslev Torv til en lejlighed. Da afslaget kom, så det stadig ud til at blive et lyst, let og lækkert 2020 forår.

Den 11. marts oprandt - og pludselig så tingene helt anderledes ud. Også for Kim og Embla Torp der i stedet for en lejlighed nu havde lagt andre planer for det gamle butikslokale med den idylleriske udsigt over det lille gadekær på Utterslev Torv.


Jeg kunne ikke finde ud af, om jeg var lidt af en landsforræder sådan at åbne en butik lige midt i en nedlukning. Midt i en så alvorlig tid.

Kim Torp


Ægteparret stod overfor at skulle åbne en lille is-og kaffebiks mindre end en uge efter, at regeringen lukkede og slukkede Danmark tilbage i marts 2020. Det var en stor mavepuster, for åbningen af NødvendigV’is var noget, de begge havde set frem til.

- Efter den 11. marts sov jeg ikke i to døgn. Jeg kunne ikke finde ud af, om jeg var lidt af en landsforræder sådan at åbne en butik lige midt i en nedlukning. Midt i en så alvorlig tid, fortæller Kim Torp.

De valgte at åbne trods nedlukningen. Og fra 20. marts 2020 var det fra da af muligt at traktere sig med kaffe og øko-is på Utterslev torv. Dog kun i form af take away for nyåbning eller ej så skulle reglerne overholdes.

Annonce

Nyt liv til trædemøllen

For Kim Torp og hans kone Embla var hverdagen allerede inden corona blevet lidt for meget en trædemølle - noget måtte ske. Og eftersom den gamle købmand på Utterslev Torv havde været lukket i to år, og lokalet stadig stod tomt, så var her en oplagt mulighed for at sætte en ny vinkel på hverdagen.

-Alt var blevet en tand for forudsigeligt, ja det tangerede faktisk til det kedelige. Og det tør jeg godt sige, selvom jeg har en fantastisk kone og tre dejlige børn. Min kone Embla var heldigvis med på idéen, fortæller ismanden på Utterslev Torv.

Nu kan NødvendigV'is fejre 1 års fødselsdag – og selvom størstedelen af den tid de har haft åben det sidste år, har været under henholdsvis først og anden nedlukning, så har det ikke taget hverken modet og gejsten fra ægteparret. Tvært i mod. De holder utrolig meget af at lange lækkerier over disken, til folk som skal en tur omkring mosen eller blot trænger til lidt ekstra godt.

NødvendigV'is holder 1-års fødselsdag lørdag den 20. marts. Her vil du kunne mæske sig i deres 'voksen softice' med kaffe og chokolade eller prøve deres verdens-præmiere på en ny kokos/kirsebæris.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KLUMME

Forårsfornemmelser og friske ideer

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce