Annonce
Nordvest

Kioskejer i Nordvest sigtet: Politiet beslaglægger stort parti lattergaspatroner

En kioskejer er blevet sigtet i en sag om ulovligt salg af lattergaspatroner. Et stort parti flasker blev fundet i kiosken undre et kontrolbesøg. Arkivfoto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

En kioskejer i Nordvest er blevet sigtet for ulovligt salg af lattergas. Det var ved et kontrol-besøg, at nærpolitiet og Sikkerhedsstyrelsen fandt mere end 400 store lattergaspatroner af den type, der er ulovlige at sælge til private, det oplyser Københavns Politi.

Der blev i samme omgang også fundet 400 små lattergaspatroner som ikke må sælges fra kiosker, der samtidig forhandler alkohol, tobak og lign.

- Vi fører løbende tilsyn med kioskerne for at sikre, at de ikke sælger lattergas i strid med loven, men vi hører samtidig gerne fra borgere, hvis de oplever, at der bliver solgt lattergaspatroner eller store lattergasflasker fra kiosker, siger leder af Nærpoliti NV, politikommissær Carsten Reenberg.

Annonce

Skulle man opleve salg af lattergasflasker fra kiosker i København, så opfordrer Københavns Politi til, at man tipper dem på: politi.dk/anmeld/tip-politiet.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce