Annonce
Nordvest

Kirsten på 80 år skriver julen ind

Kirsten Irene Nørgaard med sin bog om Karl og Emma. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Annonce

Nogen drømmer om at løbe et maraton, andre drømmer om at sejle over Atlanten, mens det at skrive for andre kan være drømmen i sig selv. Kirsten Irene Nørgaard kommer ud af en familie af skribenter og forfattere og har altid holdt af at skrive, men hun har ladet det være ved det. Drømmen har hun dog aldrig rigtig kunnet slippe, og derfor valgte hun at gøre noget ved det.

Med fare for at tærske langhalm på en kliché-fuld floskel så er det nu engang sådan, at drømme kan blive til virkelighed, hvis man bare tror på dem og gør en indsats. Og således skete det, at et skrivekursus skulle resultere i, at Kirsten Irene Nørgaard i en alder af 80 år har debuteret som forfatter.

Kirsten Irene Nørgaard har boet i Nordvest i 28 år. Hun er skarp, og så har hun en god fantasi. Det er blevet til en sød julehistorie om søskendeparret Karl og Emma, som lillejuleaften tager med deres mor i indkøbscentret for at finde en gave til deres farmor... Der møder de en helt særlig person, nemlig julemanden. Og så sker der ting og sager.

- Når jeg sætter mig til at skrive, flyder jeg ind i en helt anden verden. Jeg fordyber mig og mister fuldstændig fokus på mine omgivelser. Jeg kan simpelthen ikke andet, når jeg begynder at skrive. Mit skriveri holder mig frisk, siger Kirsten Irene Nørgaard.

Kirsten Irene Nørgaard drømmer om at skrive endnu mere. Både børnebøger men også digte. Allerede nu er hun ved at samle materiale sammen til næste bog.

Julebogen om Karl og Emma kan købes på Forlaget Mellemgaards hjemmesige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Klumme

2021 ønske for Nordvest

Debat

Hovmestervejs midlertidige lukning

Annonce