Annonce
Butiksnyt

Lokal opbakning har fået Dorthea gennem 67 dages nedlukning: Jeg kunne mærke lykken helt ned i maven, da vi åbnede i mandags

ROBA er en af Nordvests perler. Det har været en hård omgang med 67 dages nedlukning, men butikken er kommet hel ud på den anden side. Og det er i allerhøjeste grad lokalområdets skyld. Foto: Privat
ROBA har ligesom mange andre små butikker været lukket ned siden december. I mandags åbnede de påny.

Rigtig mange butikker har blødt penge de sidste par måneder. Der er dem, som har klaret en iskold nedlukning - og så er der, dem der har måttet vride nøglen om og takket af.


Det var en utrolig dag. Jeg gik hjem med en hel lykkefølelse indeni. Dagen havde bare været fantastisk, for folk stak ikke kun hovedet ind for at købe men også for at ønske os velkommen tilbage.

Dorthea Petersen


Det blev til en nedlukning på 67 dage, som den lille butik ROBA på Frederikssundsvej 29 måtte igennem her under coronas anden nedluknings-bølge. Butikken havde første åbningsdag i mandags.

- Det var en utrolig dag. Jeg gik hjem med en hel lykkefølelse indeni. Dagen havde bare været fantastisk, for folk stak ikke kun hovedet ind for at købe men, også for at ønske os velkommen tilbage. Jeg er rørt og overvældet over den opbakning, vi har oplevet under nedlukningen - den har betydet alt, siger Dorthea Petersen, indehaver af butikken ROBA.

Annonce

Lokal støtte

Da alt lukkede ned slut december var Dorthea Petersen godt klar over, at skulle butikken overleve så måtte hun tænke kreativt. Derfor brugte hun de første uger på at opdatere butikkens hjemmeside, hvilket skulle vise sig at være en god investering af tid.

En af de måder hvor indehaveren for alvor har kunnet mærke opbakningen fra lokalmiljøet er ved at kigge ind i de mange ordrer, som er kommet ind via deres webshop.

- Vores produkter er af den slags, som man helst skal prøve på. Vi er ikke en webshop som sådan - og så alligevel, for det skal jeg da lige love for, at vi er blevet. Vi er blevet opmærksomme på, at vi med fordel kan udvide i den retning, noget som vi bestemt kigger ind i, fortæller Dorthea Petersen.

Dorthea Petersen begyndte efter en tid at lave små stories på Instagram med det tøj, som var at finde både fysisk og ikke mindst til salg online. Pludselig kunne man se, hvordan stoffet faldt, hvordan syninger, folder og snit sad - noget som folk virkelig kunne bruge. Også vinduesudstillingen blev ofte ændret, så man ikke skulle gå forbi det samme vindue på Frederikssundsvej to gange.

Dorthe Petersen er indehaver af ROBA, som ligger på Frederikssundsvej. Hun har fundet en alternativ måde at booste dres webshop på under de 67 dages nedlukning. Foto: Privat

Dorthea Petersen er ikke i tvivl, for den opbakning, som lokalområdet har lagt for dagen, har gjort en forskel på liv og død.

- Vi har fået så utrolig mange tilkendegivelser om, at folk i området ville stå sammen og nok få os igennem nedlukningen. Og det har de gjort. Tak for det, slutter Dorthea Petersen af.

ROBA har ligget på Frederikssundsvej siden august 2008. Først under navnet Walk-In-Closet, men skiftede senere navn til ROBA.

Butikken har klaret en nedlukning vol.2 med hjælp fra kvarteret. Det kalder vi bydels-begejstring og sammenhold - velkommen tilbage ROBA.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Politik

R-politiker dybt skuffet: Bispeengbuen vil stå som et monument over regeringens brudte valgløfter

KLUMME

Forårsfornemmelser og friske ideer

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce