Annonce
POLITI

Lovens lange arm passer på Fødevarestyrelsens Rejsehold ved Lygtens Bazar

Politiet til stede ved Lygtens Bazar under Fødevarestyrelsens besøg. Foto Rebecca Veinø Johansen
Annonce

Fødevarestyrelsens Rejsehold har i dag lavet en opfølgning på en tidligere sanktion hos Lygtens Bazar. Det burde være lige til, såfremt de tidligere krav om at blandt andet opskæring af meloner foran Bazare, bliver efterlevet. Alligevel er det ikke så enkelt, ikke i Nordvest.

- Vi har med vores tilstedeværelse i dag til formål, at følge op på et tidligere kontrolbesøg. Men skulle der være iøjefaldende elementer, som kræver påtale, så er det naturligvis noget, som vi går ind i og følger til dørs, siger Andreas fra Fødevarestyrelsens Rejsehold.

Annonce

Stort politiopbud foran Lygtens Bazar

Triller man forbi Lygens Bazar torsdag formiddag, ser man et forholdsvist stort opbud af betjente. De første fire betjente står spredt foran bazaren og ved sideindgangen. Og så er der de to motorcykel betjente, som også bistår i overvågningen. Motorcykelbetjentene ynder at styre trafikken, men de er også klar til at sætte efter, såfremt det skulle blive nødvendigt.

- Politiets tilstedeværelse skal præventivt forhindre uro, truende adfærd og naturligvis trafikkaos i det knudepunkt, som Lygtens Bazar også er blevet til. Der kan under den her slags kontroller godt opstå tilspidset situationer, men heldigvis sker det ikke så ofte, lyder det fra en ad betjentene på stedet.

- Det giver naturligvis altid en tryghed, når politiet er til stede på gaden, det er der ingen tvivl om, siger Andreas til NordvestLIV inden han skal ind og fortsætte sit arbejde.

Man kan undre sig over, at det er nødvendigt med så stort et politiopbud ved en fødevarekontrol, men der er ingen tvivl om, at der ligger en god portion erfaring bagved politiets tilstedeværelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Suburban danceday i Dansekapellet

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Nordvest

Juhu!! Nu kommer skøjtebanen

Annonce