Annonce
Fællesskab

Mødrefællesskaber skal samle Nordvest: Nu kan sorger og glæder deles i et trygt forum

Anne Sofie Magistrado og Maria Svansø Nielsen. Foto: Privat
Det Feminine Hus skal hjælpe med at samle mødre i Nordvest i fællesskaber med samme ønsker og udfordringer.
Annonce

Er du nybagt mor, har en på vej eller har flere poder i baglandet? Har du udfordringer med amningen, en cyklus der driller, en bæresele som gnaver eller savner du simpelthen bare et godt gedigent mødrefællesskab, så læs lige lidt videre.

Anne Sofie Magistrado og Maria Svansø Nielsen mødte hinanden på en legeplads med deres små. De er begge mor til to, begge enige om, at Nordvest kan en hel del, og at landsbyen i byen kan rumme endnu mere. Særligt for de mange småbørnsfamilier som de senere år er landet i og stadig flytter til Nordvest. Her er det i høj grad tilbud til nybagte mødre i området, som de to drømmer om at facilitere.

- Vi fandt hinanden igennem vores fælles ønske om at skabe et bæredygtigt familieliv, hvor vi kombinerer, det vi brænder for, det vi er gode til, og det vi drømmer om, siger Anne Sofie Magistrado.


Rigtig mange vil gerne komme hinanden ved i den følsomme tid, man står i som nybagt mor.

Anne Sofie Magistrato


Vores to mødre har her en kæmpe motivation og lyst til at skabe lige netop de mødrefællesskaber i Nordvest, som de begge mener mangler.

Annonce

Du er ikke alene

Anne Sofie Magistrado og Maria Svansø Nielsen startede stille ud. Tilbage i slut januar arrangerede de en legestue. Prisen var 20 kroner per barn. 76 havde vist interesse på kort tid, og det blev startskuddet. For lige præcis den store interesse tydeliggjorde i høj grad det behov, som mange mødre har i Nordvest: et sted at mødes med og uden børn.

Hvis du stadig læser med, så skal du vide, at du ikke er alene om et eventuelt behov for at indgå i et mødrefællesskab. Et fællesskab hvor det er okay at lette sit hjerte, spørge om det man kun tænker, eller bare være en del af noget, andre også forstår til fulde.

- Rigtig mange vil gerne komme hinanden ved i den følsomme tid, man står i som nybagt mor. Vi kan mærke, at der er et stort behov, og det har vi sat os for at imødekomme, fortæller Anne Sofie. Det er blevet til Det feminine hus.

Annonce

Det feminine hus

Anne Sofie Magistrado er af den overbevisning, at det kræver en landsby at lande i et moderskab. Derfor stræber de også efter at skabe rammerne til at facilitere de fællesskaber, som kan fungere som den landsby, mange mangler netop i deres moderskab.

- Det feminine hus er skabt ud fra det, vi selv manglede i vores tidlige moderskab, og naturligvis det vi brænder for at formidle videre. Vi drømmer om at samle nordvest, siger Anne Sofie Magistrado

Drømmen er, at mødre eller de kommende af slagsen som noget af det mest naturlige i verden henvender sig i Det feminine Hus for råd og vejledning. Her vil Anne Sofie Magistrado og Maria Svansø Nielsen stå klar.

Desværre kom corona sammen med en del restriktioner tilbage i marts. Men det har ikke slået håbet og drømmene ud af de to kvinder. I første omgang blev antallet af deltagere på diverse hold tilpasset efter restriktionerne, ligesom de stadig er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En drøm om balance

Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Arkitektur

Nu kan du indstille Årets Arne 2021

Annonce