Annonce
Nordvest

Melanie holder æggefest for Nordvest: Vi skal give noget godt tilbage til hinanden

Melanie Ann Bech-Pedersen står selv for udskæringen af de 1200 æg. Hu har lånt maskinerne hos Space NV. Foto: Rebecca Veinø Johansen
1200 påskeæg skal pryde Nordvest de næste uger. Du kan også tage del i festlighederne.

Melanie Ann Bech-Pedersen er lige nu på vej tilbage efter en svær gang meningitis. En sygdom som har taget hende fire år at komme over. Under sin sygdom gik hun en del rundt på gader og stræder. Hver gang hun stødte på en lille udsmykning i en have, i en park eller på et torv, gjorde det noget godt for hende.


Min tanke er at skabe samhørighed i kvarteret i den her corona-påsketid.

Melanie Ann Bech-Pedersen


De små kreative elementer gav Melanie Ann Bech-Pedersen idéen til det påske-projekt, som hun lige nu er ved at rulle ud i Nordvest. Hun kalder det en 'Æggefest'.

Smukke træ-æg kommer til at pryde Nordvest inden længe. Du kan også være med til at pynte din bydel. Foto: Rebecca Veinø Johansen


Kort fortalt så handler det om, at der skal hænges godt 1200 træ-æg op i Nordvest.

- Min tanke er at skabe samhørighed i kvarteret i den her corona-påsketid. Jeg håber, man vil gå en tur i kvarteret og opdage, at her har en venlig sjæl skabt lidt hygge og hængt et æg op. Vi er i gang med at skære 1200 æg og i løbet af den næste uge få vi hængt dem op i kvarteret, fortæller Melanie Ann Bech-Pedersen.

I forbindelse med æggefesten laves der to workshops, hvor der kan pyntes æg og hænges op. Derudover har idé-mageren fået sat gang i skoler og daginstitutioner i Nordvest, som skal deltage i udsmykning og ophængningen af de mange æg. Det er muligt, at skrive en lille hilsen på sit æg - og på den måde glæde den forbipasserende.

Melanie Ann Bech-Pedersen fortæller, at hun har været så heldig at kunne bruge værkstedet og maskinerne hos Space NV på Smedetoften til sit lille farverige påfund. Materialerne har hun fået, men ellers står initiativet for egen regning.

- Jeg skulle egentlig kun havde brugt en uge på projektet her, men nu har det kostet mig fire uger. Men det er det hele værd. Jeg nyder at kunne give noget rart til andre, og så er det en god måde for mig, at komme igang igen, siger Melanie Ann Bech-Pedersen som også er selvstændig arkitekt i Nordvest.

Annonce

Workshops:

Den 22. marts klokken 14.00-17.00: Her pyntes og hænges æg op på Smedetoften. Dem som kommer forbi kan hænge æg, hvor de vil.

Den 24. marts klokken 14.00-17.00: Her mødes man må Biblioteket på Rentemestervej. Æggene hænges op i Bibliotekets have og hvor man ellers har lyst til.

De to workshops er gratis og forgår udendørs.

Du kan læse mere om Melanie Ann Bech-Pedersen æggefest på hendes facebook-siden #aeggefestinordvest.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KLUMME

Forårsfornemmelser og friske ideer

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce