Annonce
Nordvest

Nordvestløbet 2020 - vi løber som vi er

Jamil Sheikh
Annonce

Den nyetablerede løbeklub "Nordvest-Løber" afholder i samarbejde med NordvestLIV, Nordvestløbet 2020 den 2. juli 2020.

Løbets formål er ikke at komme først eller løbe på den bedste tid. Men i meget højere grad, som det også afspejles på Nordvest-Løbers Facebook gruppe, at være sammen om et fælles tredje og ikke mindst hylde mangfoldigheden i Nordvest


Ligesom vi løber lokalt, så støtter vi lokalt

Jamil Sheikh


- Vi skal løbe i vores eget tempo og på en distance, hvor det stadig er sjovt at deltage. Og vi skal naturligvis løbe i Nordvest. Det bliver så fedt, siger Jamil Sheikh som er initiativtageren bag løbeklubben Nordvest-Løber.

Annonce

Er du til 5km, 10km eller 15km

Alle skal kunne være med. Der er derfor lavet tre ruter, som matcher de flestes behov. Her kan man vælge mellem 5km, 10km. og 15km.

Annonce

Nordvestløbet 2020

Løbet starter og slutter hos Tribeca Beer & PizzaLab. Det betyder også, at der vil være øl, pizza og god stemning inkluderet i den løbebillet, som du erhverver dig på Facebook-begivenheden Nordvestløbet 2020 til den nette sum af 150,-. Nærmere detaljer om Nordvestløbet 2020 finder du på begivenheden.

- Det handler naturligvis om løb, men det handler lige så meget om fællesskab. Vi skal have en fed oplevelse. Vi skal løbe sammen - og komme hinanden ved. Og så vil der være en alternativ præmieoverrækkelse med præmier fra lokalområdet naturligvis. Ligesom vi løber lokalt, så støtter vi lokalt, siger Jamil Sheikh.

Annonce

Først til mølle

På grund af Covid-19 er det i år kun begrænset pladser til løbet. Nærmere bestemt 50 stk. Derfor køres billetsalget efter først til mølle princippet. Under løbet og ved det efterfølgende arrangement vil der naturligvis også blive taget de fornødne Covid-19 forholdsregler.

Snør løbeskoene og tilmeld dig Nordvestløbet 2020 - vi lover en ting, det bliver ikke kedeligt!

Har du fået kriller i løbefødderne? Så tilmeld dig Nordvestløbet 2020 her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Reflektion

Med tilgivelse skal land bygges

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce