Annonce
Eksklusivt

Nu er den her: Få livet i Nordvest på brød

Nye kartofler, ristet bacon, drueagurk, hakkede rå løg, ærteskud og mayonnaise. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Annonce

Hvad er et stykke med NordvestLIV egentlig? Det har vi forsøgt at finde ud af ved at spørge ud i Nordvest! Vi har fået fine bud, kreative bud og bud som måske også var til de lidt mere alternative smagsløg.

For at nærme os det helt rigtige stykke med NordvestLIV, blev tre stykker udvalgt. De blev smagt, ét blev valgt - og det sejrede!

Tre finalister

1) Stærk ost med rødløg, karse og sky. 2) Nye kartofler, ristet bacon, drueagurk, hakkede rå løg, ærteskud og mayonnaise. 3) Hønsesalat, rødløg, bacon og karse.

Trommehvirvel, tak!

Når du fra onsdag 9/9 smutter forbi Putte's Smørrebrød og kaffebar efter din madpakke, så kan du passende vælge et stykke med NordvestLIV.

Testsmagning af smørrebrød. Tre finalister i tæt løb om at blive det ultimative stykke med NordvestLIV. Men der er kun én vinder. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Et stykke med NordvestLIV favner, det pirrer, det glæder, og det går lige til grænsen. Det, du vil sætte tænderne i, er såmænd en udsøgt kartoffelmad med ristet bacon, hakkede drueagurk og rå løg, ærteskud og mayonnaise. Og hvorfor blev lige prævis den topping valgt.

Nogle vil måske mene, at den er kedelig og idéforladt, men i virkeligheden er lige præcis denne kombination både skarp, har gode nuancer med det salte og sure, mens det stadig er afbalanceret. Og så er det helt igennem underspillet på den lækre henkastede måde!

Stærk ost med rødløg, karse og sky. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Hønsesalat, rødløg, bacon og karse. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Tak til Putte's Smørrebrød og Kaffebar for eksklusivt at give os muligheden, for at lave et stykke mad opkaldt efter os og alle jer. Et stykke med NordvestLIV. Det bliver næsten ikke større.

Næste gang går vi efter et vejnavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Annonce