Annonce
SPORT

Nu kan der spilles pigefodbold på en helt ny måde

Piger i aldersgruppen fem til otte år kan se frem til en helt ny måde at spille fodbold på med inspiration fra Disney-universet. Pr-foto

Et samarbejde mellem fodboldorganisationen Uefa, Dansk Boldspil-Union samt Disney har skabt en helt ny tilgang til fodboldspillet for piger i alderen fem til otte år. Konceptet hedder ’Playmakers’, hvor kombinationen af historiefortælling og legende fodboldøvelser danner udgangspunktet.

Disse eventyrlige træningssessioner for de små fodboldentusiaster vil foregå hos Boldklubben Union på Genforeningspladsen 53 ved Bellahøj. Træningen vil finde sted otte onsdage med start 28. april klokken 16.30-18.00. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tidligere erfaring at være med.

- Det her Playmakers-projekt kan give pigefodbolden, det som der er mange, der mangler i dag, siger journalist og tidligere DBU-vært og moderator Heidi Frederikke Sigdal i en pressemeddelelse.

Annonce

Alle træningssessioner følger historien om Disney-hittet Frost 2. De deltagende piger vil opleve et spændende, sjovt og mangesidet Disney-eventyr i lokale og trygge rammer sammen med engagerede undervisere, trænere og vejledere.

Samtidig skal det nye fodboldkoncept facilitere fællesskaber på tværs af familier, venner og miljøer og give anledning til et mere aktivt fritidsliv med en masse magiske øjeblikke med fodbold.

Du kan læse mere om 'Playmakers' på www.dbu.dk/UEFAPlaymakers.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce