Annonce
Krim

Nyt i sagen om de hovedløse høns: Jeg så en mand stå med en papkasse og en selfiestang

Hovedløse høns fundet i Stjerneparken i Nordvest. Privat foto.
I oktober fik ræven skylden for at bide hovedet af høns i fuglekvarteret. Nu er der nyt i sagen, for Sascha så et helt andet set up fra sin altan.
Annonce

Sascha Kofoed og hendes kæreste sad og hyggede på altanen en stille aften i slutningen af oktober. De var kommet hjem en time før og ville runde dagen af med en stund i den kølige aften-luft.


Vi sad og kiggede på manden. Hans adfærd skilte sig ud og fangede vores opmærksomhed.

Sascha Kofoed


Altanen vender ud mod Nordvest Parken, som ligger mellem Stærevej og Ørnevej. På toppen af bakken, som sammen med de mange beton-stjerner kendetegner Nordvest Parken, så de en mand. Han stod på toppen af bakken med et stativ, som mest af alt lignede den slags, man bruger til lyssætning. Og så havde han en selfiestang i hånden. For fødderne af ham stod en papkasse.

Sascha Kofoed og kæresten undrede sig over det alternative setup og fulgte nysgerrigt med fra altanen.

- Vi sad og kiggede på manden. Hans adfærd skilte sig ud og fangede vores opmærksomhed. Det så ud til, at han var ved at lave en optagelse, men det var mørkt, så det var svært at se, hvad der helt nøjagtigt foregik, siger Sascha Kofoed.

Sascha Kofoed ved foden af bakken hvor de hovedløse høns blev fundet. Foto: privat

Manden, som Sascha Kofoed og hendes kæreste så, var kraftig af bygning, af dansk herkomst, med fuldskæg og bar noget der lignede en islandsk sweater.

Og så skete det. Manden satte i løb. Sascha beskriver det, som en der pludselig er kommet i tanke om noget, han havde glemt. Han løb via Stærevej mod Frederikssundsvej. Han vendte ikke tilbage.

Efter en tid gik Sascha Kofoed og hendes kæreste ned til kassen, som stadig stod tilbage på toppen af bakken. De åbnede et hjørne af kassen, og en fjer fløj ud. De undredes og syntes at det hele var lidt uhyggelig, så parret besluttede sig for at vende retur dagen efter. Lyset var for dårligt til at se ordentligt på sagerne.

Da de næste morgen slog vejen forbi bakken, så de papkassen ligge et stykke nede af bakken, mens de så to hovedløse høns der lå hvor kassen før stod.

Efterfølgende har Sascha Kofoed tænkt på, om der kunne være en sammenhæng mellem sagen med de døde baby grise og de hovedløse høns.

- Det er jo nemt at konkludere alt muligt, men min første indskydelse, da jeg så nyheden om de døde baby grise, var at der kunne være en kobling, siger Sascha Kofoed.

Hvad er der sket? Hvorfor stod der en kasse med høns på bakken? Og hvor stor en andel har ræven? Spørgsmålene er mange.

Manden på bakken har givet sig selv tilkende. Han var i færd med at tage et nyt profilbillede. Kassen stod der allerede, da han kom op på bakken. NordvestLIV er i dialog med ham - og vi følger naturligvis op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Klumme

2021 ønske for Nordvest

Annonce