Annonce
Nordvest

Putte's Smørrebrød: Nu kan du snart få et stykke med NordvestLIV

Anne Marie og Jan bag disken i Putte's Smørrebrød og Kaffebar på første åbningsdag. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Annonce

En sand drøm er gået i opfyldelse. Anne Marie Charlotte Ebert Gisselbæk, også kaldet Putte, har netop åbnet den smørrebrødsbutik, som hun har drømt om, siden hun hjalp sin mor med at lange smørrebrød over disken på Gammel Kongevej som teenager.

Placeringen er heller ikke tilfældig. Skulle Putte åbne en smørrebrødsbutik, skulle det være lige præcis på Emdrupvej, hvor håndværkerne pendler forbi for at komme op til værktøjs-firmaet Carl Ras. Da butikken blev ledig, tøvede Putte ikke et sekund med at slå til. Og sådan blev Putte's Smørrebrød & Kaffebar født. Første åbningsdag var den 24/8.

Annonce

Et stykke med NordvestLIV

Og nu kommer det så, for Putte's Smørrebrød & Kaffebar har simpelthen indvilget i, at lave et stykke smørrebrød med NordvestLIV. Og hvordan det skal smage, er noget du kan være med til at bestemme på vores Facebook-side. Lige nu indsamles de mange bud på, hvordan kanten og mangfoldigheden i Nordvest bliver transformeret til pålæg, og der er mange kreative bud.

Hvilket pålæg skal repræsentere NordvestLIV på et stykke smørrebrød fra Putte's Smørrebrød & Kaffebar? Foto: Rebecca Veinø Johansen

Gå ind på vores facebook-side 'NordvestLIV' og skriv dit forslag til, hvordan et stykke med NordvestLIV skal smage. Dette inden torsdag kl.16.00. Det endelige stykke med NordvestLIV findes i Putte's Smørrebrød & Kaffebar på Emdrupvej 114, fra den 7/9.

Den kreative sjæl bag den udvalgte smagssammensætning præmieres naturligvis med 10 stykker 'NordvestLIV', som chefredaktøren betaler ud af egen lomme i ren begejstring.

De første fem, der tagger os i et Facebook opslag med et stykke NordvestLIV smørrebrød, vil blive hyldet af redaktionen. Vi kan næsten ikke vente med at se, hvad det ender op med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Suburban danceday i Dansekapellet

Klumme

Tak for dig, Nordvest

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce