Annonce
Kultur

Så er der Blitzkrig: 'Vær klar, for det er super fedt'

Simon Eliasson, Peter Hylle og Mattias Smidt udgør tilsammen det nyoprettede Nordvest-band Blitzkrig. Trioen er klar til at indtage Nørrebro 12. december, hvor publikum får en forsmag på bandets kommende debutalbum. Foto: PR
Annonce

Det nyoprettede Nordvest-band Blitzkrig er klar til at indtage Literaturhaus, når de 12. december spiller en intimkoncert for publikum på Nørrebro. Til koncerten vil bandet give en appetitvækker til det kommende debutalbum, som bandet beskriver som værende 'vanvittigt'.

Bandet består af de tre blitzkrigere Simon Eliasson, Peter Hylle og Mattias Smidt, som i de seneste halvanden år har udgivet musik. Trioen er blandt andet blevet spillet på P6 Beat, Heartbeat og Radio Loud.

- Vær klar, for det er super fedt, siger Sebastian Saxton, vært på P6 Beat Debut.

Koncerten på Nørrebro vil være trioens tredje, hvor de denne gang er klar til at løfte sløret for en række sange fra bandets kommende album.

- Vi glæder os til at præsentere de nye sange, som vi har arbejdet på under coronanedlukningen. Musikken byder på alt fra rave, post-punk og vise-sang, siger forsangeren Simon Eliasson, der kalder kalder albummet 'vanvittigt på den vanvittige måde'.

Billetter til koncerten kan købes på billetto.dk. Koncerten finder sted i Literaturhaus klokken 19.30-20.00. Adressen er Møllegade 7, 2000 København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Klumme

2021 ønske for Nordvest

Debat

Hovmestervejs midlertidige lukning

Annonce