Annonce
Krim

Sascha troede hun så gerningsmanden bag de hovedløse høns flygte: Men Dan skulle bare tisse

Dan Kreutzfeldt på bakken i Nordvest Parken, samme aften som kassen med høns blev observeret. Foto: Dan Kreutzfeldt
En mystisk mand i en islandsk sweater blev i weekenden hovedperson i sagen fra oktober om de hovedløse høns i fuglekvarteret. Ræven fik skylden. Derefter manden i den islandske sweater og nu er mysteriet åbnet igen.
Annonce

I weekenden kunne man på NordvestLIVs facebook-side læse en opfølgning på historien om de hovedløse høns der blev fundet i fuglekvarteret i slut oktober. Alle troede dengang, at det var ræven, men historien fik en helt ny drejning, for senest har en ung kvinde fortalt, at hun aftenen inden fundet havde set en mand med selfiestang, lysstativ og en kasse med døde høns. Ræven blev dermed frikendt for en stund.

I sidste weekendes opfølgende artikel bad vi manden om at give sig til kende. Og det er, hvad der er sket.


Det var spændende læsning, og så går det pludselig op for mig, at det er mig der skrives om. Jeg synes simpelthen at det var så sjovt. Det synes jeg stadig.

Dan Kreutzfeldt.


Dan Kreutzfeldt er aktiv i Bispebjerg Lokaludvalg, han er manden bag Nordvest Festival og den klassiske musikalske Nordvest-julekalender, som skydes igang 1. december. Og så er han en del af DSBs togpersonale, og det var netop på en togtur med regionaltoget mod Slagelse, hvor han på sin telefon læste artiklen om den mystiske mand, der var blevet set med en kasse døde høns.

Der var flere ting i den beskrivelse, som Dan Kreutzfeldt kunne genkende, og pludselig slog det ham, at han sad og læste en beskrivelse af sig selv.

- Jeg knækkede sammen af grin. Jeg sad og læste opfølgningen på historien om de hovedløse høns på sidste del af turen mod Slagelse. Det var spændende læsning, og så gik det pludselig op for mig, at det var mig selv, der blev skrevet om. Det var umuligt for mig at være blandt passagerer bagefter, for jeg kune simpelthen ikke stoppe med at grine, siger Dan Kreutzfeldt.

Dan Kreutzfeldt havde ganske rigtigt været på bakken i Nordvest Parken med en selfiestang og et lysstativ, men ikke for at tage billeder af andet end sig selv. Han skulle bruge et billede til et projekt, og de farvede lys over Nordvest Parken var den perfekte baggrund til billedet. Og han så godt kassen på toppen af bakken.

- Jeg kan godt huske, at der stod en kasse på bakken, men den stod der, da jeg kom. Jeg kiggede ikke engang i den, for i Nordvest står der ofte de mærkligste ting rund omkring. Så selvom det kunne se sådan ud, så var det ikke mig, der havde medbragt kassen med de døde høns. Men jeg følger spændt med i sagen, siger Dan Kreutzfeldt

I den opfølgende artikel kunne man læse, at manden pludselig løb fra stedet, og det bekræfter vores NV'er da også, men ikke som led i en flugt fra et gerningssted, men for at træde af på naturens vegne.

Hvem satte kassen med høns på bakken? Og hvorfor? Har du set noget, der kan lede os på sporet, så hører vi gerne fra dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Klumme

2021 ønske for Nordvest

Debat

Hovmestervejs midlertidige lukning

Annonce