Annonce
Sommerliv

Sommerferieaktiviteter for unge i Nordvest: der skal skabes gode ferieminder

Sommerferieaktiviteter for unge i Nordvest. Grøndalsvængets Skole.
Isolation og mangel på fællesskaber er en af de ting, som Corona bragte med sig i foråret. Her gik Nordvests ungdom heller ikke fri. I slipstrømmen fra corona kunne det derfor meget vel gå hen og blive en lang sommer i Nordvest for rigtig mange unge, men med et tilbud fra beboer Beboerprojekt Bispebjerg og Beboerprojekt Puls ser det helt anderledes ud.
Annonce

Om det er et livsmestringsforløb, en udflugt, krea-værksted, kickboxing eller noget helt femte man brænder for, så er en ting sikkert, tilbuddene mange hvis man er mellem 12-24 år og bor i Københavns Nordvestkvarter.

Her har Beboerprojekt Bispebjerg og Beboerprojekt Puls (De boligsociale helhedsplaner i Nordvest) nemlig koordineret et massivt stykke arbejde for at lave et overflødighedshorn af  aktiviteter for unge i Nordvest henover sommeren.

Annonce

Sommer i Nordvest.


Vi vil med fælles indsats på tværs af unge-aktører skabe en god sommerferie for vores unge i nordvest, som i højere grad end normalt tilbringer sommerferien hjemme i år.

Maria Riemenschneider, ungdomskoordinator hos Boligforeningen AAB og Beboerprojekt Puls


Initiativet er en del af en større indsats omkring det at skabe, udbrede og tydeliggøre fællesskabende aktiviteter for unge i kølvandet på Corona og flere måneders hjemmeundervisning, isolation og mangel på skolefællesskaber og foreningsfællesskaber. Og på den måde bidrage til, at sommerferien bliver en tand bedre for de mange unge, som skal tilbringe sommerferien hjemme i år.

- Vi vil med fælles indsats på tværs af unge-aktører skabe en god sommerferie for vores unge i Nordvest, som i højere grad end normalt tilbringer sommerferien hjemme i år, siger Maria Riemenschneider som er ungdomskoordinator hos Boligforeningen AAB og Beboerprojekt Puls til NordvestLIV.

Sommerferieaktiviteter for unge i Nordvest. Grafitticamp


Annonce

Støtte fra flere fronter.

- Med støtte fra SSP og Lokaludvalget fra Bispebjerg, har vi i Beboerprojekt Bispebjerg og Beboerprojekt Puls etableret åbne og gratis aktiviteter for alle unge i Nordvest i hele sommerferien. Håbet har været at skabe aktiviteter, der har bidraget til at styrke det positive fællesskab blandt de unge, som har været under et særligt pres i foråret, og ikke mindst, skabe gode ferieminder for de unge i en helt særlig tid, siger Maria Riemenschneider.

Annonce

Se de mange tilbud på Fecebook.

I Facebook-gruppen Sommerferieaktiviteter for unge i Nordvest er det muligt at finde de aktører, som indgår i samarbejdet om at skabe en bedre sommer i Nordvest. Her kan man læse om de mange aktiviteter og hvor de foregå. En ting er sikkert. Hvis man er mellem 12-24 år, bor i Nordvest, så er der ingen undskyldninger for at kede sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Reflektion

Med tilgivelse skal land bygges

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce