Annonce
Efterlysning

Sonja 7 år tømmer sparegrisen med penge fra tandfeen for at betale findeløn: Vi vil have Pjuske hjem

Sonja Rosenlund Mikkelsen efterlyser sin kat. Hun har sat en findeløn som består af penge fra tandfen. Foto: Daniel Brock Mikkelsen

Familien Mikkelsen bor på Rådvadsvej i Nordvest. Familien består af mor, far, to piger - henholdsvis Sonja på 7 år og Vivi på 4 år - og så er der Pjuske og hans søster Plet. De to sidstnævnte er familiens to højtelskede katte. Men nu er Pjuske væk. Det har han været siden den 30. marts.

Pjuske er det man kalder et vestjysk vejkryds og blev en del af familie Mikkelsen tilbage i november 2020. Kattene har udgang fra lejlighedens altan med egen hønsestige. Tidligere har Pjuske været væk et par dage eller tre, men er altid vendt hjem. Enten fordi han er blevet fundet, eller fordi han har været sulten nok. Men denne gang er han som sunket i jorden.

Sonja Rosenlund Mikkelsens opslag. NU skal pjuske findes. Foto: Daniel Brock Mikkelsen

Familien har lavet et opslag, som er opsat strategiske steder i Nordvest i håb om, at deres kat vender hjem. På opslaget er der med barneskrift skrevet det magiske ord 'findeløn'. Men det er ikke en hvilken som helst findeløn, der er tale om.

Annonce

- Katten betyder utrolig meget for os - særligt for vores piger. Sonja har derfor sat sin sparegris på højkant. I den ligger blandt andet de penge, som hun har fået af tandfeen. Det viser uden tvivl, hvor meget hun savner katten, fortæller Daniel Brock Mikkelsen, far til Sonja.

Familien forbereder sig på det værste - og kommer Pjuske ikke hjem til familien inden for en overskuelig fremtid, så ender det nok med en lille afskeds-cermoni i den lille familie. Men indtil da sættes alle sejl ind for at finde det firbenede familiemedlem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce