Annonce
Krise

Startede Mors Madpakke på kontanthjælp: Corona kan smadre alt

Mors Madpakke på Frederikssundsvej 53. Foto Lisann Giselsson
Den lille spisebutik Mors Madpakke blev startet på en kontanthjælp. Nu står den til at lukke efter den ødelæggende corona-bølge. Men kan vi ved fælles lokal-hjælp gøre en forskel?
Annonce

På Frederikssundsvej 53 ligger Mors madpakke. Lisann Giselsson åbnede butikken for godt to år siden. Butikkens primære indtægt har været catering, men også smørrebrød og middagsretter har været at finde på kortet i den fysiske butik i hjertet af Nordvest.

Men så kom corona. Ligesom rigtig mange andre i samme branche, så har Mors Madpakke også været ramt af de udeblivende ordre, hvilket meget vel kan komme til at få konsekvenser for den lille butik.


Jeg ville vise mine børn, at selvom man kommer fra ingenting, så kan man stadig nå langt.

Lisann Giselsson, ejer af Mors Madpakke


Mors Madpakke står lige nu med med en dyster udsigt, hvis vi ikke alle går ind og støtter lokalt. Lisann Giselsson har givet hendes livesdrøm til 30. september, til at overleve. Indtil da vil hun kæmpe med alt hvad hun har for at overleve. Der skal sættes ind nu.

Annonce

Startede butikken på kontanthjælp

Lisann Giselsson har aldrig haft meget. Faktisk har hun været helt nede at skrabe bunden. Hun er barn af Nordvest på godt og ondt, men heldigvis er hun også udstyret med et utroligt drive, og det har gjort en forskel.

Mors Madpakke er nemlig startet på en kontanthjælp. Og det var en helt særlig motivation, som drev hende.

- Jeg ville vise mine børn, at selvom man kommer fra absolut ingenting, så kan man stadig nå langt. Og det synes jeg er en vigtig læring, siger Lisann Giselsson.

Annonce

100% drivkraft

For Lisann Giselsson betyder det rigtig meget, at kunne give andre et skub i den rigtige retning og ikke mindst motivere sine omgivelser. Derfor har hun også tidligere taget praktikanter ind, som uden tvivl ikke havde fået samme mulighed andre steder.

- For mig er det et 100% drive, at kunne hjælpe andre der har det svært, altså at kunne give noget igen. Jeg har selv været der, og ved hvor stor en forskel det gør, at modtage den hjælp. Vi er jo alle lige!

I en periode blev Lisann Giselssons rester også hentet af Overskudsmad Nordvest, en organisation som indsamler mad til hjemløse og udsatte.

Annonce

Sådan kan du hjælpe

En nedlukning af Mors Madpakke truer - eller måske ikke. Du kan faktisk gøre en forskel. Køb lokalt - og forudbestil evt. din julefrokost hos Mors Madpakke allerede nu. Det gør du her.

En af dem som er gået ind i kampen for bevarelse af Mors Madpakke, er Advokatfirmaet H. Høgsbro Holm, som ejer den ejendom, som Mors Madpakke ligger i.

- Vi ser naturligvis allerhelst, at Mors Madpakke overlever. Derfor har vi indvilget i at give en håndsrækning i form af en halv huslejenedsættelse i september, siger advokat Kristian Nørgaard fra H. Høgsbro Holm.

Lad os allesammen gøre som H. Høgsbro Holm og støtte Mors Madpakke overleves. Lad mangfoldighedens fællesskab og støtte ske fyldest!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Suburban danceday i Dansekapellet

Klumme

Tak for dig, Nordvest

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce