Annonce
Butiksliv

Sven Ole har omdannet den gamle slagterbutik på Mågevej til et grønt og bæredygtigt køkken

Her ses manden bag Veggiedays, Sven Ole, i fuld sving i Veggiedays nye produktionskøkken på Mågevej, der lige er åbnet. Foto: Privat
Annonce

Da Sven Ole Rosenkilde i september sidste år fik den lidt 'vanvittige' ide at revolutionisere sportshallernes ældste spise; nemlig bølgefritter og parisertoast til et grønnere og mere bæredygtigt alternativ, viste hans gale ide sig at være genial. Med 'Veggieday' forøgede Hollænderhallens sportscafé nemlig i løbet af et par måneder sin omsætning med 58 % og efterspørgslen voksede til op over loftet i sportshallen.

Den massive efterspørgsel og 'grønne vækst' har nu forplantet sig til den nedlagte slagter på Mågevej 16 lige her i Nordvest - 75 meter fra Sven Oles eget hjem gennem 25 år - og er lidt af en drøm der går i opfyldelse. De nedlagte slagter lokaler er nemlig det nyeste skud på stammen for Veggieday; et produktionskøkken, hvorfra Veggieday kan levere grøn og bæredygtig mad ud af huset til private og virksomheder.

Mange er nok vant til, at skilte som dette er fyldt med gode tilbud på bøf og mørbrad. Her ses i stedet et eksempel på Veggidays gode tilbud. Foto: Privat. Foto: Privat

Efter Hollænderhallens succes i Dragør måtte den erfarne caterer Sven Ole udvide for at kunne følge med efterspørgslen:

-Jeg har de sidste 15 år drevet Rosenkilde catering, jeg fik flere og flere henvendelser på grøn catering også tænkte nu må tiden være inde til at prøve veggieday iden af, siger Sven Ole og fortsætter:

-Jeg er blevet taget så godt i mod og med den overvældene interesse, der er for projektet, er jeg sikker på, at det bliver en succes.

Nu er produktionskøkkenet, trods kamp med restriktioner og strenge nedlukninger, åbnet for et par dage siden på Mågevej, og klar til at levere lækker, grøn og bæredygtig mad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Klumme

2021 ønske for Nordvest

Annonce