Annonce
Nytirsdag

Årets vikingespil indkalder til audition til 30 taleroller

Kunne du også tænke dig at modtage publikums hyldest aften efter aften, så meld dig til audition ved Jels Vikingespil. Audition afholdes i weekenden den 1. og 2. februar på Jels Vamdrupvej. Foto: Jels Vikingespil
Annonce

Jels: I weekenden den 1.-2. februar afvikler Jels Vikingespil optagelsesprøver til årets vikinge-forestilling på Jels Vamdrupvej 48.

- Årets forestilling rummer omkring 30 taleroller, som vi skal have besat til audition. Når det så er sagt, så kan vi altid bruge flere statister til vores forestillinger. I år har vi særligt fokus på at få flere drenge på ca. 10-12 år, kvinder mellem 17-25 år og mænd mellem 30-50 år på scenen, fortæller formand for Jels Vikingespil Janus Lynggaard i en pressemeddelelse.

Forleden præsenterede instruktør Louise Schouw årets forestilling "Krakes Kæmper" ved et informationsmøde. Her blev det også bemærket, at man også søger deltagere i Jels Vikingespil, der ikke ønsker en talerolle. Vikingerne kan altid bruge masser af børn, kvinder og mænd, der vil være statister og f.eks. medvirke i de barske, men utroligt populære, kampscener der meget professionelt bliver instrueret af fægtemester David Owe.

Hvis man ønsker at tilmelde sig til audition, så sender man en mail til info@jelsvikingespil.dk, så vil man blive kontaktet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce