Annonce
Nytirsdag

Økonomisk støtte fra uventet kant

Leder af Rødding Centret, Klaus Svendsen, er meget taknemmlig og benovet over, at Skrave Fitness og Skrave Ungdoms- og Idrætsforening har valg at støtte renoveringsprojektet med 30.000 kroner. Han ses her sammen med Eveline Sonsbeek, yderst til højre, og Cecilie Boisen fra Skrave. Foto: Dorthe Andresen
Rødding Centret er som bekendt i fuld gang med at samle penge ind til sit store renoveringsprojekt. I skrivende stund er der indsamlet omkring 470.000 kroner. Selv fra Skrave er der nu kommet 30.000 kroner.
Annonce

Skrave/Rødding: Der er ingen naturlov, der siger, at det kun er de store, der skal støtte de små.

Det kan også sagtens være omvendt.

Det har de bevist i Skrave Fitness og Skrave Ungdoms- og Idrætsforening. De har nemlig valgt at støtte Rødding Centrets store renoveringsprojekt med sammenlagt 30.000 kroner - 10.000 kroner fra fitness og 20.000 kroner fra idrætsforeningen.

- Jeg sidder i repræsentantskabet (for Rødding Centret, red.), og var med til infomødet, hvor Klaus blandt andet sagde, at vi skal passe på med at bekrige hinanden rundt omkring. Jeg mener, at vi som lokalsamfund skal gøre en indsats for at beholde det fyrtårn, som Rødding Centret er, siger Karsten Nielsen, der er formand for Skrave Fitness.

Projektet

Ved renoveringsprojektet, der er det største siden 2002, hvor blandt andet Kultursalen kom til, vil der blive lavet moderne omklædningsfaciliteterne, der er helt fra hallens spæde start, ligesom der skal laves nye forenings- og mødelokaler, bedre opholdsarealer og laves nyt fitnesslokale.

I alt vil det koste 18 millioner kroner. De 14 millioner kommer fra Vejen Kommune, men de resterende penge skal Rødding Centret selv skaffe.

Hvis man gerne vil være med til at støtte Rødding Centrets indsamling, så kan man sende et beløb på MobilePay 21917 mrk. "støtte." Alle beløb er velkomne.

Han fremlagde et forslag for sin egen bestyrelse og for bestyrelsen for idrætsforeningen om, at de to Skrave-foreninger skulle yde økonomisk støtte til Rødding Centret. Og begge bestyrelser var med på ideen - også selvom Skrave-foreninger rent faktisk ikke benytter sig af centret ret meget.

- Idrætsforeningen har familiesvømning i svømmehallen, og så er der kidsvolley, som Skrave og Rødding har sammen. Men vi bruger jo centret som enkeltpersoner til bowling, svømning, biografen og biblioteket. Og som foreninger repræsenterer vi mange enkeltpersoner, siger Karsten Nielsen.

Annonce

Glæde hos centerlederen

Hos Klaus Svendsen, centerleder i Rødding Centret, er glæden store over, at både foreninger, der ligger i periferien af Rødding, men også mange enkeltpersoner har valgt at støtte indsamlingen.


Det er jo ikke fine kontorer, vi bygger. Vi bygger nye omklædningsrum. Så det er ikke et prestigeprojekt eller for at få en statue op, men fordi det er nødvendigt.

Klaus Svendsen, centerleder, Rødding Centret


- Mange tror, at det her er et sted, hvor der er penge nok. Men det er en forretning på lige vilkår med andre forretninger. Hvis vi ingen penge har, så kan vi heller ikke udvikle, siger Klaus Svendsen og fortsætter:

- Jeg er så benovet over, at så mange har støttet indsamlingen. Det er 123 forskellige bidragydere. Det er et skidegodt signal at sende til kommunen. Men hvis vi ikke er om os, så får vi ingenting. Med det her byggeri er centret fremtidssikret i lang tid.

Annonce

I top tre

Med de 30.000 kroner er bidragyderne fra Skrave i top tre. En af de andre store bidragydere er Rødding Idrætsforening, der har givet 40.000 kroner til projektet.

Mange enkeltpersoner har givet både 100 og 500 kroner. Det højeste beløb fra en enkeltperson er 20.000 kroner.

Renoveringen af blandt andet de gamle omklædningsrum er noget af det, der står først for, når arbejdet går i gang.

- Det er jo ikke fine kontorer, vi bygger. Vi bygger nye omklædningsrum. Så det er ikke et prestigeprojekt eller for at få en statue op, men fordi det er nødvendigt, siger Klaus Svendsen.

På nuværende tidspunkt er der samlet 470.000 kroner ind, men indsamlingen er stadig i fuld gang, så alle, der har lyst, kan sagtens være med til at bidrage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce