Annonce
Nytirsdag

25 år i centret: - Det har været en fantastisk rejse i arbejdslivet

Bente Geerthsen kan den 14. april se tilbage på 25 år som ansat i Rødding Centret. Hun er lige nu hjemsendt, da centret er lukket på grund af coronasituationen. Så det var kun til ære for fotografen, at hun mødte op foran centret for en kort bemærkning. Foto: Dorthe Andresen
Bente Geerthsen kan den 14. april se tilbage på 25 år i Rødding Centret. Årene er bare fløjet afsted - og lige nu går hun og glæder sig til, at hun forhåbentlig snart må komme på arbejde igen.

Rødding: - Du møder jo kun positive og glade mennesker.

Sådan siger Bente Geerthsen, der den 14. april kan se tilbage på 25 år som ansat i Rødding Centret.

Men at hun skulle nå at "fejre sølvbryllup" med sin arbejdsplads, var ikke noget, hun havde regnet med, da hun i sin tid begyndte i centret, der dengang hed Rødding Hallerne.

Annonce

- Jeg blev sendt ud som langtidsledig dengang. I april sagde Poul Hedegaard, der var leder dengang, så, at han ville fastansætte mig, smiler Bente Geerthsen, der har nydt hvert et år på kontoret i centret.

- Det har været en fantastisk rejse i arbejdslivet, lyder det fra den kommende jubilar, der har mange forskellige opgaver. Det viser den oversigt, som hendes chef Klaus Svendsen har sendt til avisen:

- Bentes opgaver består af gæstemodtagelse, ordrer og bookninger samt fakturering, men sideløbende sørger Bente også for blomster, rengøring, servering, opdækning og meget andet, så arbejdet omfatter lidt mere end "bare" kontorarbejde, hvilket er Bentes force - intet er for stort, for småt, for svært eller andet, for at hun gerne tager fat.

Blå bog

Bente Geerthsen er 63 år gammel.

Hun stammer oprindeligt fra Gesten.

Hun er uddannet i butik, men har siden 1996 været ansat i Rødding Centret på kontoret.

Bente Geerthsen har i snart 42 år været gift med Jørgen, der arbejder som fodermester. Parret har de seneste 30 år boet i Harreby.

Parret har tre børn - Mette på 38 år, Rasmus på 36 år og Sofie på 31 år - og syv børnebørn.

Og det er netop den store alsidighed i jobbet, der tiltaler Bente Geerthsen rigtig meget.

- Der er ikke to dage, der er ens, siger Bente Geerthsen og tilføjer, at de 25 år næsten bare er fløjet afsted.

Savner kollegerne

Noget af det, som Bente Geerthsen fremhæver ved sit job - udover glæden ved kontakten med gæsterne i centret - er kollegerne.

- Vi har det fantastisk - både med chefen og med hinanden. Det er også derfor, at vi savner hinanden så meget. Vi er som én stor familie, siger Bente Geerthsen, der i forbindelse med coronasituationen og det lukkede center har været hjemsendt fra arbejdet siden midten af december.


Vi har det fantastisk - både med chefen og med hinanden. Det er også derfor, at vi savner hinanden så meget. Vi er som én stor familie.

Bente Geerthsen


- Så vi glæder os til den dag, vi må åbne igen. Men vi har ingen dato endnu, fortæller Bente Geerthsen, der med jobbet i Rødding havnede på den helt rigtige hylde.

- Min drøm var faktisk en gang at arbejde på kontor. Men jeg er butiksuddannet, så jeg ville også gerne have kundekontakt, fortæller Bente Geerthsen og tilføjer:

- Så jeg har alt, hvad jeg kan ønske mig her.

Annonce

Fejring er udskudt

Selve fejringen af Bente Geerthsens jubilæum er på grund af coronasituationen blevet udskudt til efteråret.

Indtil da får Bente Geerthsen følgende flotte ord med på vejen af Klaus Svendsen:

- Bentes humør er altid godt, når hun møder ind, og det smitter af på både kolleger og gæster i centret. Vi - i centret - glæder os meget over, at Bente er en del af vores hverdag.

Bente Geerthsen nyder at møde en masse positive og glade mennesker i Rødding Centret. Foto: Dorthe Andresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nytirsdag

Camino Frøs Herred får ny gangbro

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Traktortræf for veteraner

Nytirsdag

Ny butik: Gå på oplevelse i Growupp

Nytirsdag

Aftenvandring i Genforeningens Tegn

Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Nytirsdag

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

Nytirsdag

Indsamling satte rekord

Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Annonce