Annonce
Nytirsdag

70-årig seniorforening efterlyser bestyrelsesmedlemmer

Toni Christensen er et af de bestyrelsesmedlemmer, der gerne fortsætter i foreningen "Danske Seniorer for Rødding og omegn." Hun ses her i anden anledning i selskab med husbonden Poul. Arkivfoto: Dorthe Andresen
Danske Seniorer for Rødding og Omegn mangler kandidater til bestyrelsen. Findes de ikke, må foreningen lukke. Der er ekstraordinær generalforsamling den 25. september.
Annonce

Rødding: Dagene er måske ved at være talte for den 70 år gamle seniorforening "Danske Seniorer for Rødding og Omegn."

Trods et medlemstal på næsten 200, er der nemlig ikke udsigt til at kunne få valgt en fuldtallig bestyrelse, når tre bestyrelsesmedlemmer stopper på næste ordinære generalforsamling.

Den finder godt nok først sted næste år, men efter forgæves søgen efter kandidater blandt medlemmerne, har bestyrelsen allerede nu kastet håndklædet i ringen, da ingen har vist interesse for at stille op, og foreningen ikke kan eksistere uden en fuldtallig bestyrelse.

Annonce

Ekstraordinær generalforsamling

Derfor står foreningen ved en afgørende skillevej, når der holdes ekstraordinær generalforsamling onsdag den 25. september. På dagsordenen er der kun ét punkt efter valg af dirigent, stemmetællere og referent, nemlig opløsning af foreningen.

Bestyrelsen opfordrer indtrængende medlemmerne til at bakke op om foreningen ved at møde frem til generalforsamlingen, og appellerer også indtrængende til, at nogle vil melde sig som kandidater til bestyrelsen, så foreningen kan føres videre.

Nye medlemmer er selvfølgelig også meget velkomne.

- Det vil være synd og skam, hvis foreningen skal lukke, for den er jo ellers velfungerende og et godt aktiv i vores område, siger Toni Christensen, et af de to bestyrelsesmedlemmer, der gerne fortsætter.

Annonce

God opbakning til aktiviteter

Der har nemlig været god opbakning til foreningens aktiviteter, hvor der på programmet har været udflugter, foredrag og i år også en grillarrangement.

Toni Christensen fremhæver i øvrigt, at bestyrelsen ikke står alene med arbejdet for foreningen, men kan trække på hjælp fra organisationen Danske Seniorer, som den er medlem af. Blandt andet kan bestyrelsen gratis trække på organisationens konsulent, når den har brug for hjælp og rådgivning.

Potentielle medlemmer eller kandidater til bestyrelsen er meget velkomne til uforpligtende at kontakte Toni Christensen eller Egon Enemark for yderligere oplysninger.

Den ekstraordinære generalforsamlingen holdes som nævnt onsdag den 25. september. Den foregår på Hotel Rødding klokken 14.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce