Annonce
Ny Tirsdag

Absolute Horses flytter DM til august

Christine Thirup Christensen vandt U21-mesterskabet i flot stil i 2019.
Der er fundet en ny dato til stævnet, som blev aflyst på grund af Corona-retningslinjerne.
Annonce

TÅGERUP: Der skulle have været forrygende travlt hos Absolute Horses på Tågeup i Sommersted fra 10. til 14. juni. Stedet skulle være vært for DM i ridebanespringning for 10. gang. Men på grund af COVID-19 blev stævnet udsat. Nu er der fundet en ny dato, nemlig fra 19. til 23. august.

- Vi har – i samarbejde med Dansk Rideforbund - arbejdet på at finde en ny termin for afviklingen af Danmarksmesterskaberne 2020, og det er nu lykkes, lyder det fra Andreas og Christian Schou, som sammen med Bo Kristoffersen står for Absolute Horses. De understreger, at det er deres vigtigste opgave at sikre deltagernes sikkerhed og sundhed.

Annonce

Ser frem til august

- Vi ser nu frem til igen at være værter for DM og til at samle toppen af ridesporten, når der i uge 34 skal kåres tre mestre ved stævnet. Vi vil naturligvis tage alle de nødvendige forholdsregler og følge de forsamlingsrestriktioner, der gør sig gældende på det tidspunkt, siger brødrene.

Ud over DM for senior er det DRF-mesterskaberne for ungryttere (U21) og junior (U18), der skal afgøres på Tågerup.

Det var planen, at der ligesom i fjor skulle afvikles et internationalt stævne samtidig med DM, men det er blevet aflyst. Der vil dog udover selve mesterskabsklasserne blive afviklet nogle almindelige landsstævneklasser.

Desuden bliver stævnet vært for en af kvalifikationerne til Dansk Rideforbunds Championat i springning for fire- fem- og seksårs heste.

Annonce

Banetræning

Det er altid spændende at prøve en DM-bane, og Absolute Horses åbner derfor for banetræning. Fredag den 19. juni og torsdag den 2. juli er der mulighed for at komme og springe på banen. Man skal være tilmeldt på forhånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce