Annonce
Nytirsdag

Alice er tilbage: Det føles bare helt rigtigt

Alice Jespersen er ny hos Frank - og dog, for tilbage fra 1991 til 1998 var hun også ansat hos Frank, indtil hun blev selvstændig. Foto: Jacob Schultz
51-årige Alice Jespersen er ny hos Frank i Rødding. Og så alligevel ikke, for hun har tidligere været ansat fra 1991 til 1998, inden hun blev selvstændig med egne butikker.

Rødding: - Jeg kan godt lide at hjælpe, og jeg vil gerne give kunderne en god oplevelse, så de kommer igen.

Sådan siger 51-årige Alice Jespersen, der siden midten af marts har været at finde som ekspedient hos Frank i Rødding.

Hun er dog ikke et nyt ansigt hos Frank, for fra 1991 til 1998 var hun ansat i forretningen, så hun er - om man så må sige - vendt hjem.

Annonce

- Ja, jeg tænker - gik der lige 23 år der, smiler Alice Jespersen, der i 1998 blev selvstændig med egen butik, da hun overtog Frank Schmidt-Hansens butik i Gram.

- Jeg havde været et års tid i Gram, da Frank ville lukke den, men den skulle da ikke lukkes, så det lå lige til højrebenet, siger Alice Jespersen, der både dengang og nu bor i Gram.

Butikken i Gram havde hun i 19 år, ligesom hun også har haft forretning i Vojens - i et par år sideløbende med butikken i Gram.

Forretningen i Vojens måtte hun lukke i 2019, men kun en måned efter lukningen, var hun igen i gang. Hun blev ansat hos Martin Møller i Rødding, men nu er hun altså tilbage hos Frank.

Blå bog

Alice Jespersen er 51 år gammel.

Hun er udlært hos Jørgen Schjøtt i Gram, og blev ansat hos Frank, hvor hun var fra 1991 til 1998. Derefter havde hun egne butikker i Gram og senere Vojens, inden hun i 2019 måtte lukke butikken i Vojens. Derefter blev hun ansat hos Martin Møller, men er nu igen hos Frank.

Hun er gift med Tommy Jespersen, der er leder af børnehaven Spirehuset i Rødding.

Parret, der til juni har været gift i 24 år, bor i Gram, hvor Alice Jespersen har boet, siden hun var to år gammel. Hun har haft en afstikker på et par år i Vejen, men vendte tilbage til Gram.

Parret har tre børn: Simon på 14 år, Rasmus på 21, der bor i Vojens, og Jonas på 24 år, der læser i Aarhus.

Derudover tæller familien også det første barnebarn Mateo på otte uger.

Og hun nyder at være tilbage, hvor det hele - næsten - begyndte, og hvor både kolleger og kunder har taget rigtig godt imod hende.

- Det føles bare helt rigtigt. Det er dejligt at være tilbage, siger Alice Jespersen, der er ekspedient i afdelingen med herretøj.

Altid gang i noget

Når Alice Jespersen ikke passer sit arbejde, så kan hun godt lide at gå ture.

- Jeg elsker at gå ture. Jeg elsker at komme ud og få frisk luft, siger Alice Jespersen, der går vejene i Gram tynde - og nogle gange i godt selskab.

- Nogle gange låner jeg naboens hund, og nogle gange går naboen også med. Det er hyggeligt, og hunden er altid klar til en ekstra tur, selvom den lige har været ude, fortæller Alice Jespersen, der bedst kan lide at være i gang.


Det føles bare helt rigtigt. Det er dejligt at være tilbage.

Alice Jespersen


- Jeg er altid i gang med et eller andet, jeg bager eller syr. Hvis jeg var barn i dag, ville jeg nok få en diagnose, smiler Alice Jespersen, der dog også kan sidde stille og læse en bog.

- Men så skal jeg også i gang igen bagefter.

Annonce

Italien i ferierne

Er der ferie på programmet, så kan familien godt lide at køre til Italien - og har gjort det i mange år.

- Vi har ligget på den samme campingplads i 18 år. Vi slapper bare af. Den største beslutning, vi skal tage, er om vi skal gå til poolen først eller til stranden først, smiler Alice Jespersen.

På grund af coronasituationen har det dog ikke været muligt at rejse udenlands i lang tid, men det tager Alice Jespersen med ophøjet ro.

- Sommeren sidste år i Danmark var ok, så det kan vi gøre igen. Vi besøgte alle de venner, der var i sommerhus, smiler Alice Jespersen, der endnu ikke ved, hvad denne sommer byder på.

- Vi har ingenting planlagt, men vi skal nok finde ud af noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nytirsdag

Camino Frøs Herred får ny gangbro

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Traktortræf for veteraner

Nytirsdag

Ny butik: Gå på oplevelse i Growupp

Nytirsdag

Aftenvandring i Genforeningens Tegn

Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Nytirsdag

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

Nytirsdag

Indsamling satte rekord

Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Annonce