Annonce
Ny Tirsdag

Alt udsolgt giver ro i sindet

Årets Park Rock afvikles for 14. gang. Hjemme hos Jan Thomsen fra styregruppen hænger plakaterne fra alle de foregående år. Foto: Dorthe Andresen
Alle 3200 billetter til Park Rock i Skodborg er solgt på forhånd, og det har betydet, at der hos styregruppen har været helt ro i maven, og det, der skal bruges, har kunnet bestilles i god tid.
Annonce

Skodborg: Præcis 100 dage før, Park Rock skulle løbe af stablen, kunne styregruppen melde alt udsolgt. 3200 billetter er røget gennem billetsalget, og lørdag den 17. august går det så løs med den 14. udgave af endagsfestivalen i Skodborg.

- Det er næsten kun vejret, der kan ødelægge det, siger Jan Thomsen fra styregruppen.

For alt andet er det styr på, og styregruppen, der udover Jan Thomsen består af Arne Christensen, Henriette Adelhorst, Charlotte Pedersen og Malene Roland, har derfor med ro i sindet kunne planlægge og bestille.

- Det har betydet, at vi har kunne bestille mange ting i god tid, fordi vi ved, hvor meget vi skal bruge, siger Jan Thomsen.

3200 festglade mennesker har i år købt billet til årets Park Rock. Arkivfoto
Annonce

300 frivillige

At der er meget at planlægge, ses også på antallet af frivillige - 300 - der er involveret i arbejdet med Park Rock - både før, under og efter.

- Vi samarbejder med håndboldklubberne i Holsted og Vejen, der stiller med frivillige - og får penge til klubberne for det, siger Jan Thomsen.

KFUM-spejderne i Skodborg er også en del af det store frivillige hold. På selve dagen hjælper spejderne med returemballage, og klokken 8 dagen efter Park Rock møder de ind for at rydde op på hele pladsen.

Annonce

Holdarbejde

Men allerede i søndags gik de første frivillige i gang på pladsen.

- Og så bliver der arbejdet i sjak hver aften - som regel fra klokken 17 til 21. Målet er, at vi er færdige med pladsen torsdag aften, så vi kan bruge fredagen til finpudsning, fortæller Jan Thomsen.

Fredag klokken 9 kommer de professionelle, der skal bygge den store scene op - et arbejde, der tager cirka 14 timer.

Så når de første publikummer lander på pladsen lørdag middag, så er alt på plads - og tilbage er kun at nyde festen, musikken og det gode selskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce