Annonce
Nytirsdag

Autoværksted har vokseværk - får dobbelt så meget plads

Den 1. december overtager Ronni Nielsen, der har Rødding Auto på Rytterdam, bygningen på Industrivej 7C. Derefter skal håndværkerne i gang. Planen er at åbne det nye autoværksted den 1. februar. Foto: Dorthe Andresen
32-årige Ronni Nielsen åbnede for halvandet år siden værkstedet Rødding Auto på Rytterdam 15 i Rødding - lige ved rundkørslen. Han har dog været på jagt efter større lokaler og har nu fundet dem på Industrivej - også i Rødding.
Annonce

Rødding: Det begyndte som en hobby hjemme på privatadressen.

Siden valgte 32-årige Ronni Nielsen for halvandet år siden at springe ud i tilværelsen som selvstændig med sit eget værksted "Rødding Auto" på Rytterdam i Rødding - lige ved rundkørslen.

Men pladsen i det nuværende værksted er blevet for trang. Derfor har Ronni Nielsen været på jagt efter mere værkstedsplads. Det har han nu fundet, for han har købt bygningen på Industrivej 7C.

Han overtager bygningen den 1. december, og så skal håndværkerne i gang.

- Det hele skal isoleres, og der bliver lavet venteværelse og indskrivning, fortæller Ronni Nielsen, der har været opsat på, at det nye - og større - værksted, skulle være i Rødding.

- Men det har været svært at finde noget i Rødding, så det her er perfekt, siger Ronni Nielsen, da avisen møder ham ved den nye bygning på Industrivej.

Annonce

Værksted har travlt

Da Ronni Nielsen valgte at åbne værkstedet på Rytterdam, var han naturligvis lidt nervøs for, hvordan det skulle gå. Men det er gået over al forventning.

- I starten er man jo altid lidt skeptisk, fordi man ikke ved, om man får løn. Men vi har travlt. Byen har taget rigtig godt imod os, også erhvervskunderne, der har flere biler. Det er helt vildt. Vi har aldrig før været så langt fremme i kalenderen, smiler Ronni Nielsen.

Det er kun halvandet år siden, at Ronni Nielsen sprang ud som selvstændig med sit eget autoværksted Rødding Auto på Rytterdam. Der er nu så travlt på værkstedet, at han har valgt at købe en bygning på Industrivej 7C, hvor han får dobbelt så meget plads. Foto: Dorthe Andresen

I begyndelsen var han alene på værkstedet, men nu er der 2½ mand ansat plus hustruen Carina, der passer kontoret to dage i ugen.

- Det giver lidt luft til mig. Og hun har flair for tal. For det, jeg synes, der er træls, det er alt kontorarbejdet. Jeg kan bedst lide kundekontakten, siger Ronni Nielsen.

Noget af det, som Ronni Nielsen lægger stor vægt på, er nemlig, at kunderne får en god behandling, så de vender tilbage.

- Vi prøver at leve højt på service, siger Ronni Nielsen, der ser frem til, at han og medarbejderne kan flytte til de nye lokaler i det nye år. Han regner med, at det bliver den 1. februar.


I starten er man jo altid lidt skeptisk, fordi man ikke ved, om man får løn. Men vi har travlt. Byen har taget rigtig godt imod os, også erhvervskunderne, der har flere biler. Det er helt vildt. Vi har aldrig før været så langt fremme i kalenderen.

Ronni Nielsen, indehaver, Rødding Auto


- De nuværende lokaler er meget mørke. Her bliver det meget mere lyst med hvide troldtekt plader på loftet, hvide vægge og gråt gulv.

Når alt står færdigt, vil der være hele seks lifte, så der kan repareres endnu flere biler end i det nuværende værksted.

Annonce

En god beliggenhed

Ronni Nielsen har dog været glad for at være på den nuværende adresse.

- Det har jo en rigtig god beliggenhed. Og jeg er da glad for, at jeg startede dernede, siger Ronni Nielsen, der kun har boet til leje på Rytterdam i modsætning til den nye bygning på Industrivej, som han har købt og som giver ham dobbelt så meget plads.

- Lige nu har vi 200 kvadratmeter, og her får vi 400, siger Ronni Nielsen, der - når han ikke er at finde på værkstedet - nyder tiden med sin familie, der består af hustruen Carina og børnene Lucas på syv år og Mille på tre år.

Derudover er han også brandmand hos Rødding Frivillige Brandværn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce