Annonce
Nytirsdag

Børnene besøgte dyrene i zoo

Girafferne var blandt de dyr, som børnene fra Rødding SFO så i Givskud Zoo. Privatfoto
Med midler fra kommunens pulje til sommeraktiviteter har de børn, der blev passet i Rødding SFO, været en tur på besøg til Givskud Zoo.
Annonce

Rødding: - Da Vejen Kommune reklamerede med at de havde en pulje til sommeraktiviteter for de seks- til 17-årige, valgte vi i Rødding SFO at søge midler fra denne pulje. Vi var så heldige at blive tilgodeset, og havde derfor mulighed for at planlægge nogle ekstraordinære aktiviteter for vores børn som skulle passes i ferien.

Sådan siger Michael Krogsgaard Nielsen, leder af Rødding SFO, i en pressemeddelelse.

SFO'en valgte derfor at tage en tur i Givskud Zoo.

- Børnene var glade og forventningsfulde, det samme var de voksne, og efter en lang køretur nåede vi endelig destinationen. Der var mange andre, der også havde valgt at tage turen til Givskud Zoo, men det valgte vi at tage med et smil, for der var også læring i at vente på tur, og det var vores børn rigtig gode til, fortæller Michael Krogsgaard Nielsen.

Annonce

Så dyrene på tæt hold

Bussen, som børn og voksne var med, transporterede dem rundt i parken, hvor de så både giraffer, elefanter, gazeller, flodheste, løver og mange andre dyr på tæt hold.

- Det var fascinerende at opleve, og børnene blev hurtigt klogere på dyrenes geografiske placeringer, og hvordan flere forskellige dyrearter kunne leve sammen, uden at være til fare for hinanden. Vi gik også en tur igennem dinosaurland, hvor vi blev klogere på hvor mange forskellige dinosaur arter der har levet i fortiden. Nogle var kødæder, andre planteæder, det gav en lystig snak blandt børnene, som hurtigt blev enige om, at alle de kødædende dinosaurer så mere farlige ud end de planteædende, og vi voksne måtte også indrømme, at der var noget om snakken.

Der blev også tid til fri leg på de fine legepladser, som var tilgængelige i parken.

- Igen oplevede vi, at børnene var gode til at vente på tur, da der var mange andre at vise hensyn til. Vi sluttede dagen af med en is, og lidt slik, inden turen atter gik retur til Rødding SFO. Vi kunne sagtens have brugt flere timer i parken, da tiden bare fløj afsted, men heldigvis ser vi tilbage på en rigtig dejlig dag med mange lærerige og spændende oplevelser.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Mest læste

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Nytirsdag

Kunsten at arbejde med glas

Annonce