Annonce
Nytirsdag

Benzin-penge kan gå til Jels Mølle

Selvom der ikke længere males korn, er der stadig masser af aktivitet i møllen – blandt andet sørger ti frivillige møllevingedrejelaug for at vingerne bliver drejet mindst én gang om ugen. Foto: Jels Mølleforening
Annonce

Jels: Siden 1859 har Jels Mølle eksisteret, og nu er det muligt for bilister at støtte vedligeholdelse af møllen, når der tankes hos OK.

Jels Mølle er et af byens vartegn. Så simpelt kan det siges af Kasper Sellebjerg, formand i Jels Mølleforening. Derfor glæder han sig over udsigten til flere penge, så møllen også i fremtiden står flot. Det sker gennem en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, hvor bilister kan støtte mølleforeningens arbejde, når de tanker.

- Vi håber, det giver en lille indtægt til den daglige drift. Møllen er ikke offentligt eller kommunalt støttet, men medlemsfinansieret. Den er fra 1859, så den kræver en hel del at vedligeholde, siger formand Kasper Sellebjerg i en pressemeddelelse. Aftalen er simpel. Man kan støtte mølleforeningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Jels Mølleforenings sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Nytirsdag

Kunsten at arbejde med glas

Nytirsdag

En drøm af en dag i Spirehuset

Annonce