Annonce
Nytirsdag

Channe fik en tredjeplads ved DM i Skills

Channe Skjøth kunne tage fra DM i Skills 2020 med en flot tredjeplads. Pressefoto
Tidspresset var ekstremt, men mediegrafikerelev fra erhvervsskolen Hansenberg i Kolding Channe Skjøth fra Gram klarede opgaverne flot til DM i Skills 2020.
Annonce

Gram: Efter tre dages koncentreret arbejde kunne mediegrafikerelev på Hansenberg Channe Skjøth tage fra DM i Skills 2020 med en flot tredjeplads. Og den 20-årige elev fra Gram - der er i lære på FGU Sønderjylland i Haderslev - er meget tilfreds med placeringen. - Det var en tæt og svær konkurrence, og de andre deltagere var bare super gode. Dommerne gjorde os opmærksom på, at mange af os havde samme pointscore i flere opgaver. Det er fedt at vide, at vi var meget på samme niveau, siger Channe Skjøth i en pressemeddelelse. I løbet af de tre dage skulle Channe Skjøth - under tidspres - løse en række opgaver, hvor casen var CopenHill, som tilbyder forskellige outdoor-aktiviteter. - Det var en meget lærerig oplevelse - især det med tidspresset, som var ekstremt. Jeg er glad for, at jeg valgte at sidde, så jeg kiggede ind i væggen, for så blev jeg ikke distraheret af alle de mennesker, der fulgte med i det, vi lavede. Jeg har udelukkende positive ting at sige om hele oplevelsen, fortæller hun.

Koncentrationen lyste ud af Channe Skjøth under de tre dages konkurrencer. Pressefoto
Annonce

Kreativ fra dag et

I løbet af konkurrencen havde Channe Skjøth sin mester, Carsten Fabricius fra FGU Sønderjylland i Haderslev, med på sidelinjen. Og Carsten Fabricius havde masser af ros til Skills-deltageren. - Det er super fedt, at vi har fået en elev med så langt frem, men det er helt sikkert hendes egen fortjeneste. Hun er en kreativ pige, og det har hun været fra dag et. Hun forbereder sig godt til alt, og hun er grundig. Det er første gang, at FGU Sønderjylland i Haderslev har en deltager med ved DM i Skills.

Der var opbakning til Channe Skjøth fra blandt andre Carsten Fabricius fra FGU Sønderjylland i Haderslev (til venstre) og faglærer på Hansenberg Jørn A. Hansen. Pressefoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce