Annonce
Nytirsdag

Coronakrise skygger for flot overskud i Rødding Centret

Et stort program marts - blandt andet den store DGI-gymnastikopvisning - måtte aflyses i Rødding Centret på grund corona-nedlukningen. Foto: André Thorup
Inden nedlukningen af Danmark – og dermed også idrætscentrene – så økonomien særdeles positiv ud. Og et fornemt overskud i det seneste regnskabsår kan ingen tage fra centret på Søndergyden.
Annonce

Rødding: Det så rigtig godt ud for økonomien i Rødding Centret, inden der blev lukket dramatisk ned for Danmark tilbage i marts. En nedlukning, hvor idrætscentrene var nogle af de første, som skulle stænge dørene og indstille aktiviteterne.

Rødding Centret har i andet forsøg afviklet sit repræsentantskabsmøde. Det skete på utraditionel vis på corona-manér. Med maksimalt ti personer samt behørig afstand.

- Det var en noget mærkelig situation, men vi havde 14 dage inden mødet sendt en light-beretning fra formand og centerchef Klaus Svendsen ud til repræsentantskabet. De kunne komme med spørgsmål og kommentarer inden mødet, som vi så ville behandle, fortæller Torben Falkenberg, formand for Rødding Centret.

Og så kaster han et blik tilbage: - Centerchef Klaus Svendsen var ellers en glad mand – indtil den 9. marts. Regnskabet 2019 udviste et overskud på 185.000 kroner, og det efter at der var foretaget straks-nedskrivninger på investeringer i blandt andet aktivitetsområdet på 280.000 kroner. Driftsmæssigt har der altså været et resultat på 465.000 mod et underskud i 2018 på 556.000 kroner Og med en god start på 2020 og en forventning om en marts, som ville give det bedste resultat nogensinde, var der meget positive udsigter for centret.

Valg til bestyrelsen

I forbindelse med repræsentantskabsmødet var der et enkelt valg til bestyrelsen.

Advokat Thomas Hede Sørensen valgte at udtræde efter otte år, og i stedet blev lærer på Rødding Skole, Jesper Petersen, valgt ind.

Bestyrelsen har i forbindelse med konstitueringen genvalgt Torben Falkenberg som formand samt Lone Holst som næstformand.

Annonce

Planlægger genåbning

Selv om coronakrisen kaster sin skygge hen over økonomien, så kan ingen dog tage resultatet fra det seneste regnskabsår fra centrets ledelse og medarbejdere.

Torben Falkenberg tilføjede, at den forsigtige genåbning af Danmark nu også har fået bestyrelsen og ledelsen i centret til at arbejde med en planlægning for en åbning under hensyntagen til de sikkerhedsforanstaltninger, som sundhedsmyndighederne melder ud.

Både centerchefen og formanden er fortrøstningsfulde:

- Vi skal nok skal komme over krisen og fortsat arbejde henimod vores store renoverings- og forbedringsprojekt i 2021/2022. Nu mangler vi at få de endelige aftaler med det nedsatte byggeudvalg samt med politikere og kommunale embedsmænd, så vi kan få en tidsplan for gennemførsel af projektet til 18 millioner kroner.

Udover at få genåbnet centret igen har bestyrelsen samtidig et ønske om senere på året at kunne invitere repræsentantskabet til et orienteringsmøde om den fremtidige udvikling i centret samt udvidelsesplanerne.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce