Annonce
Nytirsdag

Design Classique-udstilling hylder naturen

Fredag den 14. maj præsenterer Design Classique udstillingen af værkerne af den svenske kunstner Thérése Borgvall. Foto: PR
Udstillingen af den svenske kunstner og designer Thérèse Borgvall hylder naturen. Udstillingen åbner den 14. maj.

Rødding: Den svenske kunstner og tekstildesigner, Thérèse Borgvall, præsenterer udstillingen "Pilgrim på Hærvejen" hos Design Classique i Jels, hvor udstillingen åbner fredag den 14. maj kl. 11.00, hvor kunstneren vil være til stede.

Udstillingen er en hyldest til naturen, og malerierne beskriver, hvordan det er at være et menneske på en opdagelsesrejse i livet og i verden.

Den engelske kunstner og anmelder, Paul Bloomer, kalder Thérése Borgvall for en maler, der jagter sandheden.

Annonce

Pilgrimsvandringen er kernen i værket

Thérése Borgvall er født i Sverige, men har studerede tekstil på Glasgow School of Art, hvor hun opdagede og forfinet sin følsomhed over for farve og materialer.

At gå har været baggrunden for det meste af Borgvalls liv, hvor hun har foretaget 22 pilgrimsrejser til Santiago de Compostela i Spanien - såvel som gennem Portugal, Frankrig og Danmark.

Her spiller det at gå og søge en stor rolle i Borgvalls arbejde, hvor specifikt pilgrimsvandringerne danner en hel central rolle. Hvert maleri er derfor en visuel bøn i søgning, undring, forbindelse og mening i en verden, der i stigende grad har mistet sin vej.

Udstillingen er kommet i stand via et samarbejde imellem Hærvejs Sekretariatet, Visit Vejen og Design Classique. Da Hærvejen fører igennem Jels, forventes også mange vandrere igennem sommeren at besøge udstillingen. Udstillingen varer indtil 29. august 2021.

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Veteranerne mødtes på Landsbymuseet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Camino Frøs Herred får ny gangbro

Nytirsdag

Traktortræf for veteraner

Nytirsdag

Ny butik: Gå på oplevelse i Growupp

Nytirsdag

Aftenvandring i Genforeningens Tegn

Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Nytirsdag

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

Nytirsdag

Indsamling satte rekord

Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Annonce