Annonce
Nytirsdag

Det kolde gys venter igen i Jels

Igen i år er der "Hop i søen" ved Jels Søbad på årets sidste dag. Arkivfoto: André Thorup
Traditionen tro er der igen i år "Hop i søen" i Jels på årets sidste dag. Arrangementet har været holdt gennem de seneste 21 år.
Annonce

Jels: "Hop i Søen" i Jels, som finder sted på årets sidste dag, begyndte som fire venners nytårshilsen til hinanden, og det er efterhånden blevet til lidt af et tilløbsstykke.

Igennem de seneste 21 år er det blevet til et arrangement, hvor omkring 300-350 løbere og omkring 20-30 mountainbikere, henholdsvis løber og cykler rundt i naturen ved Jels. Efterfølgende hopper langt de fleste i det kolde vand ved Jels Søbad.

Arrangementet gentages selvfølgelig igen den 31. december, hvor deltagerne mødes ved Jels Søbad klokken 10.30 og løber enten fem eller otte kilometer. Hvis man hellere vil en tur ud på MTB-sporet i Troldeskoven, så mødes Jels CykelSport ved Foreningshuset klokken 9.30, hvor de cykler afsted.

Omkring klokken 110 er de fleste deltagere så klar til at hoppe i vandet, og på dette tidspunkt plejer der er være mindst lige så mange tilskuere ved søbadet, som der er deltagere i arrangementet.

Det er naturligvis ganske gratis at løbe eller cykle med - ligesom det er frivilligt om man vil hoppe i vandet.

Ligesom de sidste mange år vil Jels Frivillige Brandværn igen være tilstede, som en ekstra sikkerhed for dem som hopper i vandet.

Da Foreningshuset ved Jels Søbad i øjeblikket er lukket på grund af fugtproblemer, så har "De Blå Istapper" (vinterbaderne i Jels) ikke mulighed for at åbne for saunaen eller sælge varme drikke i år.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce