Annonce
Nytirsdag

Det lokale sammenhold er vigtigt

I næsten 40 år har Ove Lihn haft firmaet OL Revision, der nu har afdelinger i Rødding, Ribe og Varde. Foto: Dorthe Andresen
Ove Lihn, der har haft OL Revision i mere end 40 år, mener, at det er vigtigt, at alle bakker op om alle i lokalsamfundet, når krisen banker på.
Annonce

Hvis der i disse tider er et sted, der bliver løbet ekstra stærkt, så er det hos OL Revision, hvor firmaets medarbejdere har travlt med at sætte sig ind i de mange forskellige hjælpepakker, som regeringen har sat i søen i kølvandet på coronakrisen.

For der skal sendes ansøgninger afsted på vegne af nogle af de mange små og mellemstore virksomheder, som kundekredsen består af.

Ove Lihn, der grundlagde OL Revision for mere end 40 år siden og nu har rollen som bestyrelsesformand for selskabet, fortæller, at der er mange udfordringer ved at få helt styr på hjælpepakkerne, fordi der findes mange forskellige - og de dækker forskellige brancher.

- Vi har vildt travlt i øjeblikket med at sende ansøgninger i forbindelse med hjælpepakkerne. Det kan firmaerne ikke gøre uden revisorhjælp. Men det er utrolig vigtigt, at vi har fået hjælpepakkerne. Hvis de ikke var kommet, så ville mange af vores kunder ikke overleve, siger 73-årige Ove Lihn, der er begyndt at trappe ned på arbejdstiden, da firmaet er i gang med et glidende generationsskifte, hvor Laura Linde, der kom ind i firmaet for to år siden, er firmaets direktør og dermed den daglige leder.

OL Revision er i gang med et glidende generationsskifte, hvor Laura Linde nu er direktør, mens firmaets grundlægger er bestyrelsesformand. Privatfoto
Annonce

Lokal forankring

OL Revision, der i alt har 18 medarbejdere, har afdelinger Varde, Ribe og Rødding, og Ove Lihn mener, at den lokale forankring er vigtig.

- Vi er et lokalt revisionsfirma, og jeg mener, at vi har en rolle at spille. Man kommer til at kende kunderne rigtig godt, og at vi også ligger lokalt har stor betydning, siger Ove Lihn, der opfordrer til, at alle både nu - og når coronakrisen er overstået - husker at bakke op lokalt.

- Det bliver utrolig vigtigt fremover at støtte lokalt. Men jeg tror på, at folk tænker mere på at bruge de lokale, og det kan være med til at give mere sammenhold. For det er de lokale, der skal bære lokalsamfundet, siger Ove Lihn, der kan se tilbage på næsten fire årtier som registreret revisor.

- Det har været spændende og interessant. Og mange af kunderne har næsten været med, lige så længe, jeg har haft firmaet, siger Ove Lihn.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce