Annonce
Nytirsdag

Dobbelt op på adventskoncert i Øster Lindet

Øster Lindet Koret har måtte aflyse meget i løbet af året, så medlemmerne glæder sig naturligvis til adventskoncerten, der holdes to gange samme dag med samme repertoire. Privatfoto
Tirsdag den 1. december er der adventskoncert i Øster Lindet Kirke - endda to gange, nemlig klokken 19 og klokken 20.
Annonce

Øster Lindet: Det er ikke rigtig til at komme i julestemning, hvis man ikke kan få lov til at høre nogle af julens salmer og sange.

Det ved de i Øster Lindet, og derfor inviterer menighedsrådet til adventskoncert i Øster Lindet Kirke.

Adventskoncerten finder sted tirsdag den 1. december - og den bliver holdt to gange, klokken 19 og klokken 20. Repertoiret er dog det samme ved begge koncerter.

Det er Øster Lindet Koret, der synger julen ind på coronasikker vis ved de to koncerter af hver cirka 40 minutters varighed.

Ved koncerten medvirker kirkens organist, og koret vil synge nogle af de gamle, kendte julesalmer samt nyere salmer og sange.

Det er gratis at komme til adventskoncerten i Øster Lindet Kirke, men man skal huske at bestille billet, da der er begrænsning på, hvor mange der er plads til i kirken. Arkivfoto: Lars Stokbro

Koret glæder sig naturligvis til endelig at kunne få lov til at optræde igen.

På forskellig vis har koret holdt skruen i vandet, siden sæsonen begyndte den 1. september, og det har krævet konstant nytænkning for at kunne gennemføre øveaftenerne og koncerter.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage, men man skal huske at bestille billet.

For når koret er i kirken, vil der kun være plads til 20 tilhørere, så man kan holde sig på de 40 personer, der må være i kirken for tiden.

Billet til enten klokken 19 eller klokken 20 kan bestilles hos Ellinor Jensen, telefon 2276 6129 eller mail til jensen.ellinor@gmail.com senest mandag den 30. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce