De 16 elever, der går på gastronomi & event-linjen på Rødding Fri Fagskole, slår torsdag aften dørene op til Restaurant Fagskole, hvor de heldige, der har købt billet, kan se frem til en gastronomisk oplevelse.
Copy link address
Pia Finderup Mortensen PFM@jv.dk
Annonce
Køkkenholdet klar til servering: Fra venstre: Antonia, Amanda S, Casper, Anita, Mathias, Lasse, Amanda F., Mie, og Marcus. Foto: Åge Jakobsen
Tjenerholdet på Restaurant Fagskole: Fra venstre: Anna, Nicklas, Henrik, Sofia, Lisa, Malene og lærer og restaurantchef Gitte. Foto: Åge Jakobsen
Tapas med pølse, vesterhavsost og sprødt er en populær forret. Foto: Åge Jakobsen
Tournedos bearnaise med ærter francaise og kartoffel er en af hovedretterne på menukortet. Foto: Åge Jakobsen.
Kold rababarsuppe med vanilieis er blandt desserterne. Foto: Åge Jakobsen