Annonce
Køkkenholdet klar til servering: Fra venstre: Antonia, Amanda S, Casper, Anita, Mathias, Lasse, Amanda F., Mie, og Marcus. Foto: Åge Jakobsen
Nytirsdag

Elever inviterer indenfor i Restaurant Fagskole

De 16 elever, der går på gastronomi & event-linjen på Rødding Fri Fagskole, slår torsdag aften dørene op til Restaurant Fagskole, hvor de heldige, der har købt billet, kan se frem til en gastronomisk oplevelse.
Annonce
  • Køkkenholdet klar til servering: Fra venstre: Antonia, Amanda S, Casper, Anita, Mathias, Lasse, Amanda F., Mie, og Marcus. Foto: Åge Jakobsen
  • Tjenerholdet på Restaurant Fagskole: Fra venstre: Anna, Nicklas, Henrik, Sofia, Lisa, Malene og lærer og restaurantchef Gitte. Foto: Åge Jakobsen
  • Tapas med pølse, vesterhavsost og sprødt er en populær forret. Foto: Åge Jakobsen
  • Tournedos bearnaise med ærter francaise og kartoffel er en af hovedretterne på menukortet. Foto: Åge Jakobsen.
  • Kold rababarsuppe med vanilieis er blandt desserterne. Foto: Åge Jakobsen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce