Annonce
Ny Tirsdag

En hyggelig dag for børn og "bedster"

Der blev naturligvis også danset om det flot pyntede juletræ, og Nickolai holder godt øje med de andre. Foto: Dorthe Andresen
Dagplejerne i Jels havde igen i år inviteret dagplejebørnenes bedsteforældre til en dag i julehyggens tegn. Der blev både kreeret julepynt og danset om juletræet.
Annonce

Jels: Julen er både hjerternes og hyggens fest. Og begge ting blev der plads til, da dagplejerne i Jels fredag havde inviteret deres dagplejebørns bedsteforældre til en dag, hvor der både blev kreeret fint julepynt, sunget, danset om juletræet og hygget med lækker mad.

Maden havde bedsteforældrene sørget for, mens små og store i fællesskab fik lavet den pynt, der skulle pryde juletræet, inden - i hvert fald de voksne - stemte i at synge både "Højt fra træets grønne top," "Et barn er født i Betlehem" og "Nu' det jul igen."

Det er efterhånden ved at blive en god tradition med julehygge for børn og "bedster," for i år var det fjerde gang, at hyggedagen løb af stablen.

Der var også god opbakning, så de tre dagplejere og deres tilsammen 12 dagplejebørn fik selskab af en stor gruppe bedsteforældre.

Egentlig plejer det at foregå i Foreningshuset ved Jels Sø, men da det i år ikke var muligt, måtte dagplejer Evy Christensen og hendes kolleger på jagt efter et nyt sted, for julehygges skulle der under alle omstændigheder.

Og da sognehuset ved kirken var ledigt, havde børn og voksne fået lov til at benytte lokalerne, så traditionen kunne holdes i hævd.

Så nu kan julen bare komme an i Jels - de julehyggende fra sognehuset er i hvert fald kommet i det helt rigtige julehumør.

Villads fik lidt hjælp til at hænge sit fine rensdyr på juletræet. Foto: Dorthe Andresen
Sangen "I en skov en hytte lå" blev opført som et lille teaterstykke for dagplejerne, dagplejebørn og bedsteforældre. Foto: Dorthe Andresen
Det sjoveste for Anna var at lave figurer i trylledej, for hun blev ved med at vende tilbage til "bagebordet." Foto: Dorthe Andresen
Der var ikke lige en nissehue i nærheden, men så kan en gul spand da snildt bruges som erstatning. Foto: Dorthe Andresen
Det er altid godt med en hjælpende hånd, når der skal laves julepynt. Foto: Dorthe Andresen
Anna spillede den lille nisse i det lille teaterstykke, der blev opført. Foto: Dorthe Andresen
Det er fjerde år i træk, at dagplejerne i Jels inviterer til julehygge med dagplejebørnenes bedsteforældre. Foto: Dorthe Andresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce