Annonce
Nytirsdag

Erfaren topleder bliver ny medejer i Converdan A/S

Thomas Slivsgaard, CEO og grundlægger af Converdan, til venstre, sammen med Jens Kiib, ny CTO og medejer af Converdan A/S.
Jens Kiib er ny medejer og CTO (Chief Technology Officer) i Rødding-virksomheden, som de to seneste år er kåret som gazelle.
Annonce

Rødding: Virksomheden Converdan A/S i Rødding har med Jens Kiib fået både en ny medejer samt en ny mand på en vigtig lederpost. Firmaet er de to seneste år kåret som gazelle af dagbladet Børsen.

Pr. 1. maj er den nye medejer Jens Kiib også tiltrådt som CTO (Chief Technology Officer). Jens Kiib kommer med en bred baggrund fra danske og internationale virksomheder, herunder udviklingsdirektør ved Schneider Electric i Kolding og senest som CTO ved Triax A/S i Hornsyld. I sit nye virke hos Converdan vil han være med til at udvikle gazelle-virksomheden til det næste strategiske niveau.

Det er lidt af en omvæltning for Converdans nye CTO og medejer, Jens Kiib. Fra at arbejde i en større dansk virksomhed med datterselskaber i ni lande, til nu at have sit daglige virke hos Converdan i Rødding med bare 18 ansatte. Men virksomhedens størrelse skal man ikke lade sig narre af, for Converdan har store ambitioner for fremtiden.

- Converdan er en stærk virksomhed på en super spændende rejse. Vores mål er at være blandt de førende indenfor udvikling og produktion af kundespecifikke effektelektroniske produkter og komplette løsninger, Worldwide. Jeg kan i høj grad identificere mig med de planer, der ligger foran os, og glæder mig til at være med på rejsen og bidrage til at udvikle Converdan yderligere” siger Jens Kiib i en pressemeddelelse.

Han føjer til: - Som CTO ser jeg frem til at arbejde tæt sammen med vores kunder over hele verden. Vi har et meget velkvalificeret hold af software-, mekanik- og hardwareingeniører, og jeg har forventninger om, at holdet vil vokse yderligere over de kommende år”.

Om Converdan A/S

Converdan A/S er danskejet og har i dag 18 ansatte.

I knap ti år har Converdan udviklet og produceret kundetilpassede effektelektronikløsninger til kunder i hele verden indenfor de strategisk udvalgte fokusbrancher grøn omstilling, vedvarende energi, elektrificering indenfor transportsektoren samt industrien.

Der er tocifrede vækstrater på effektelektronik, som er en nøglepost på niveau med kunstig intelligens og robotteknologi nu og i fremtiden.

Annonce

Sætte sit aftryk

For direktør og grundlægger af Converdan, Thomas Slivsgaard, er der ingen tvivl om, at Jens Kiib får rig mulighed for at sætte sit aftryk på Converdan.

- Converdan har altid haft store ambitioner. Vi har en strategisk tilgang til udvikling og vores mission er at understøtte den grønne omstilling ved at skabe produkter, der omdanner elektrisk energi med det lavest mulige tab. Vi er derfor også rigtigt glade for, at vi fandt så godt et menneskeligt og kompetencemæssigt match i Jens, og byder ham hjertelig velkommen i ejerkredsen, hvor hans store erfaring vil komme alle til gode i fremtiden, siger Thomas Slivsgaard.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce