Annonce
Nytirsdag

Et aktivitetsområde for alle

Arbejdet med det nye aktivitetsområde ved Rødding Centret skrider frem. Foto: Dorthe Andresen
Der er fuld gang i arbejdet med at få etableret det nye aktivitetsområde ved Rødding Centret.
Annonce

Rødding: Ved aktivitetsområdet ved Rødding Centret er man nu i fuld gang med at anlægge minigolfbanerne, som bliver på 18 huller med mange forskellige sværhedsgrader. De fleste huller er solgt til lokale forretninger og foreninger, som har støttet projektet.

Udover det kommer der også legeområde med udfordrende motorikbane, legeredskaber for de små, boldspilsområde samt et overdækket hygge-/spiseområde, som kan benyttes af alle.

- Til dette formål har Susanne og Thue Uhre Lauridsen og Anette og Torben Falkenberg hver, rent privat, givet et flot sponsorat på hver 5000 kroner. Begge par ønsker med deres bidrag at være med til at skabe nogle områder i byen, som skaber liv og glæde for byens borgere, samt for besøgende og gæster i Rødding Centret. Her vil alle få stor glæde af dette nye indbydende aktivitetsområde, skriver Klaus Svendsen, centerleder i Rødding Centret, i en pressemeddelse.

Klaus Svendsen er selvfølgelig glad for, at der er borgere, som på den måde bakker op om nye tiltag, som giver et ekstra stort løft til Rødding Centret, de mange foreninger, som holder træningslejre i centret, og ikke mindst, for de mange turister, der vælger Rødding som overnatningssted.

- Byens borgere kan specielt få gavn og glæde af området. Gå en tur i og omkring centret. Tag madpakken med, leg løs i området og spis efterfølgende den medbragte mad i den overdækkede hytte. Da alt ligger i tæt tilknytning til svømmehallen, kunstgræsbanen, bowling, biografen og andre aktiviteter i centret, skal dette nok blive et positivt sted at opholde sig, lyder det fra Klaus Svendsen.

og skulle der være andre, som vil sponsorere/donere et beløb til aktivitetsområdet, kan man stadig nå dette. Så kan man bare kontakte Klaus Svendsen på telefon 2883 3567 og høre nærmere.

Susanne og Thue Uhre Lauridsen og Anette og Torben Falkenberg har, rent privat, givet et sponsorat på hver 5000 kroner. Privatfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce