Annonce
Nytirsdag

Fødselarens trang til at være med i beslutningerne

Conni Tetens, Jels, fylder 60 år fredag den 27. august. Pressefoto
Både i jobbet som HR- og kommunikationschef hos SLF – men også i en bred vifte af tillidshverv – får Conni Tetens, Jels, sat sine markante aftryk. Fredag den 27. august fylder hun 60 år.

Døgnet har godt nok kun 24 timer. Men der er den slags mennesker, som ud over en travl hverdag på jobbet, også formår at finde tid til at sætte deres præg på adskillige tillidshverv i fritiden. Èn af disse er Conni Tetens.

Landlig idyl på Haraldsholmvej ved Jels sammen med ægtefællen, Johannes, er udgangspunktet for en tilværelse, som rummer så meget, at det kan være dem, der bliver en anelse stakåndet.

Siden august 2017 har Conni Tetens, som fredag den 27. august runder de 60 år, været en del af ledergruppen hos Sønderjysk Landboforening på Billundvej i Vojens med titel af HR- og kommunikationschef. Det skriver landboforeningen i en pressemeddelelse.

Annonce

Omkring 100 ansatte er der på arbejdspladsen, og ledelsesstilen handler ikke mindst om at sikre trivsel og udvikling hos medarbejderne.

Et stort hjerte

Conni Tetens agerer med et stort hjerte. Som chef for HR-afdelingen ved hun, at de ansatte nu engang er virksomhedens vigtigste ressource.

Med årtiers erfaring som leder ved hun også, at der skal ske udvikling og kompetenceløft hos de ansatte for at holde gang i virksomhedens konkurrenceevne. Derfor formår hun også at svinge taktstokken kontant, når det kræves.

Conni Tetens, der fik sin opvækst i Rødding, får sin første lederrolle som 28-årig, da hun i juli 1989 bliver turistchef i det daværende Rødding Kommune.

Tre medarbejdere har hun ansvaret for, hvor det gælder markedsføringen af kommunens turisttilbud.

Men lysten og viljen til at vide mere og sikre indflydelse betyder samtidig, at hun bliver bestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Turistchefer. Hun indtræder også i diverse udvalg under Danmarks Turistråd og det daværende turistministerium.

I begyndelsen af 1997 skifter hun arbejdsplads og bliver leder af virksomhedens Teknos interne salgskontor i Vamdrup.

12 medarbejdere får hun under sig. I forbindelse med en fusionsperiode bliver Conni Tetens samtidig leder af et salgskontor i Aalborg.

Ti år og to måneder senere tiltræder Conni Tetens som HR- og kommunikationschef hos SPF Danmark i Vejen. Her bliver hun medlem af ledergruppen – og er i jobbet i godt ti år, indtil hun takker ja til et tilbud om et job hos SLF i Vojens.

Annonce

Tid til videreuddannelse

Sideløbende med jobbet hos SPF bliver der tid til videreuddannelse, og hun tager flere merkonomkurser, hun får en mini MBA samt gennemfører også Dansk Industris videregående HR-uddannelse.

Men der er tid til mere, for Conni Tetens finder i kalenderen også råderum til at være med i både lokalpolitik og i foreningslivet i lokalsamfundet. Fra januar 1999 og frem til udgangen af 2007 er hun medlem af kommunalbestyrelsen i Rødding Kommune, hvor hun er en del af Venstre-gruppen.

Fra 2003 til 2006 er hun formand for Jels Vikingespil, som havde været igennem en turbulent periode, og som havde en problematisk økonomi, som der blev rettet op på i den periode, hvor hun var formand.

Fra 2007 og frem til 2010 er hun bestyrelsesmedlem og næstformand i UdviklingVejen, frem til februar i år var hun i mere end 20 år aktiv i Turistforeningen i Rødding.

I 21 år har hun siddet som medlem af Udviklingsfonden for Erhverv- og Turisme i det tidligere Rødding kommune, og endelig har hun gennem de sidste otte år været medlem af bestyrelsen for Rødding Fri Fag- og Efterskole i Rødding – heraf de sidste fire år som formand.

Alle steder har Conni Tetens med energi og vilje formået at sætte sine aftryk, for trangen til at være med til at træffe beslutninger fornægter sig ikke.

Når der skal slappes af, så bruger den kommende fødselar tiden sammen med familien, hun nyder rollen som mormor, og desuden går turen sammen med Johannes til parrets hus i Harzen.

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Efterårsferien er kartoffelferie på Hygum Hjemstavnsgård

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Ukrainsk kunstner udstilles for første gang i Danmark

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

De liberale rødder kommer til Rødding Højskole

Nytirsdag

Torvedagene i Rødding har været en succes

Nytirsdag

Bilforhandler fejrer 40 års jubilæum med bilmærke

Nytirsdag

Karina starter for sig selv: - Jeg har vildt mange sommerfugle i maven

Nytirsdag

Nyt tiltag: Høstfesten i Jels var en succes

Nytirsdag

Meyer & Friends gæster Rødding Sognekirke for at give koncert

Nytirsdag

Livsstilsmesse i Jels byder på kunst, kød og korsang

Nytirsdag

Støttekoncert i Rødding

Nytirsdag

Jens-Jacob er ny centerchef i Jels

Nytirsdag

Gunner Hattesen tager tilhørerne med gennem Sønderjylland

Nytirsdag

Frisk initiativ: Ung styregruppe bag nyt initiativ

Nytirsdag

Henrik og Jens-Erik smider ny idé på bordet: - Det er en skam, at man ikke udnytter chancen til at skabe en flot bymidte

Nytirsdag

Lintrup Børnecenter havde fokus på sund mad og bevægelse: TV-kokken Claus Holm hjalp med madpakkerne

Nytirsdag

Tidligere friskoleelev vender tilbage og giver koncert: Emma glæder sig til at synge og spille

Nytirsdag

Royal Run i børnehøjde

Nytirsdag

Rødding Centret får besøg af cirkus

Nytirsdag

Skodborg Eftermiddagshøjskole er parat til ny sæson

Nytirsdag

Rødding-spillerne fortsætter traditionen

Nytirsdag

Borgerforening inviterer til høstfest

Nytirsdag

Efterskoleelever løb i 24 timer for rent drikkevand i Togo

Nytirsdag

God idé fik antallet af medarbejdere til at vokse fra to til 10 ansatte: Vokseværk kræver større lokaler

Annonce