Annonce
Nytirsdag

Første af syv foredrag i eftermiddagshøjskolen havde deltagelse af 110 borgere

Det første af syv foredrag i eftermiddagshøjskolen i Rødding Aktivitetshus havde deltagelse af 110 borgere. Det lover godt for højskolens fremtid og de kommende foredrag, fastslog Egon Nissen. Privatfoto
Annonce

Rødding: 110 borgere var forleden mødt op til det første af syv foredrag i Rødding eftermiddagshøjskole i Rødding Aktivitetshus. Her kunne Rødding-borgere Per Kamedula fortælle om baggrunden for hans specielle efternavn, der er stammer fra en italiensk munkeorden.

- Tilslutningen overgik alle forventninger. I det nye udvalg bag eftermiddagshøjskolen havde vi ventet op til et halvt hundrede deltagere, men der kom mere end dobbelt så mange. Det betød naturligvis travlhed med at stille flere borde og stole op i det totalt fyldte mødelokale. Kagestykkerne til kaffen blev måske også lidt mindre for at få nok til alle, fortæller udvalgets talsmand, Egon Nissen i en pressemeddelelse.

Egon Nissen kunne i sin velkomst fortælle, at han fik flere henvendelser fra beboere, som var kede af udsigten til, at der ikke mere ville være en eftermiddagshøjskole i Rødding. I løbet af kort tid lykkedes det at samle et nyt udvalg med fem medlemmer og få aftaler i stand med syv foredragsholdere til sæsonen 2019-2020.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce