Annonce
Ny Tirsdag

Flyt dig - rundt i Rødding

Kunst6630 inviterer til arrangementet "Flyt dig - rundt i Rødding." Else Schjødt Koch, der er formand for Kunst6630, fortæller, at arrangementet ikke bare drejer sig om kunst, men om interaktion mellem mennesker. Arkivfoto: Søren Dippel
I forbindelse med Trekantområdets Festuge har Kunst6630 i Rødding taget initiativ til arrangementet "Flyt dig - rundt i Rødding," hvor der er mulighed for at møde nye mennesker i hyggelige omgivelser.
Annonce

Rødding: Overskriften for Trekantområdets Festuge er i år "Flyt dig."

Det har Kunst6630 taget til sig og inviterer derfor til arrangementet "Flyt dig - rundt i Rødding." Det foregår onsdag den 28. august fra klokken 14 til 19.30.

Arrangementet går ud på, at man som deltager får mulighed for at komme på besøg i to hjem, hvor der bliver budt på henholdsvis kaffe og en forfriskning. Om der bliver snakket om kunst eller noget helt andet, er slet ikke så vigtigt.

- Det vigtigste er interaktion mellem mennesker, og at man kan møde nye mennesker. Alle er velkomne, siger Else Schjødt Koch, der er formand for Kunst6630.

Det hele begynder i Rødding Centret, hvor værter og deltagere bliver fordelt. Derefter går man sammen til det første hjem, hvor der kan hygges og snakkes.

- Men på vej til værterne er der så også mulighed for at se på kunst undervejs, siger Else Schjødt Koch.

Når besøget i det første hjem er forbi, går turen videre til det næste hjem, inden alle til sidst mødes i Rødding Centret igen. Her er der fælles aftensmad og musik ved "Spillefolket" under ledelse af Ellinor Jensen fra Øster Lindet.

Deltagelse i hele arrangementet inklusive spisning koster 130 kroner, og har man lyst til at deltage, skal man tilmelde sig senest fredag den 23. august til Else Schjødt Koch på telefon 7484 1053 eller 6174 2254 eller til Inge Jørgensen på telefon 3052 5188.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Indvielse af Camino Frøs Herred

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce