Annonce
Nytirsdag

Folk ser med fra hele verden, når Karina synger fra sit hjem i Rødding

Karina Søndergaard giver små livekoncerter over Facebook. Og det hitter. Foto: Annett Bruhn
Fra sit hjem i Rødding holder 38-årige Karina Søndergaard små livekoncerter over Facebook. Og det hitter. Ikke bare i hjembyen, men folk ser nu med fra hele verden.

Det bugner med kommentarer, likes og delinger på alt, hvad den 38-årige sanglærke Karina Søndergaard deler på sin Facebookside "En Lille Melodi."

En af videoerne fik 30.000 visninger på 48 timer, og telefonen er ofte rødglødende med positive kommentarer fra alle dem, der ser med fra Rødding og resten af verden.

- Det giver mig energi og gør mig glad at synge for andre. Det er folk fra Rødding og resten af Danmark, der ser med. Der er endda danskere, der bor i Monaco, Canada og Spanien, som også finder vej, fortæller Karina Søndergaard.

Annonce

Veksler mellem koncerter og debatemner

Karina startede "En Lille Melodi" med sin ekskæreste, men kører nu selv musikbloggen videre på Facebook. Hun er overvældet over, at så mange følger med.

- Jeg oplever, at folk er glade for at se med, fordi jeg viser noget ægte. Pludselig gøer hunden, midt i mine sange, min datter bryder ind med et spørgsmål, eller jeg snakker om svære emner som angst, som desværre fylder en del i min egen hverdag, siger Karina.


Jeg oplever, at folk er glade for at se med, fordi jeg viser noget ægte. Pludselig gøer hunden, midt i mine sange, min datter bryder ind med et spørgsmål, eller jeg snakker om svære emner som angst, som desværre fylder en del i min egen hverdag.

Karina Søndergaard


Musikbloggen veksler mellem livekoncerter, videoer og vigtige emner til debat, og følgerne har altid mulighed for at byde ind - både på forhånd, undervejs og efterfølgende.

- Det, folk ønsker mest, er Lyse Nætter med Alberte, Hjem med Sanne Salomonsen og Shallow fra filmen A Star is Born. Jeg har altid planlagt noget på forhånd, som passer med cirka 30 minutter, men jeg går ofte over tid, fordi det gør mig så glad, og folk giver mig så meget igen, siger hun.

Musiklærer plantede et frø

Den store musikinteresse har Karina ikke fået ind med modermælken. Det var i stedet hendes musiklærer på Øster Lindet Skole, som plantede et frø i hende.

- Jeg er ikke ud af en musikfamilie, men jeg havde en fantastisk inspirerende musiklærer i folkeskolen, som også var leder af det kirkekor, jeg var med i. Hun er helt sikkert skyld i min store kærlighed til musik, siger Karina.

Karina synger også ofte til bryllupper, konfirmationer og begravelser. En af gangene mødte hun musiklæreren, som hun ikke havde set i 25 år, ude foran kirken.

- Selvom det var så mange år siden, hun havde set mig, fortalte hun, at med det samme kunne hun høre, at det var min stemme inde i kirken. Det var ret rørende at møde hende igen, fortæller hun.

Karina synger alt fra disney- til rocksange på hendes populære musikblog på Facebook, men det, folk ønsker mest, er 'Lyse Nætter' med Alberte, 'Hjem' med Sanne Salomonsen og 'Shallow' fra filmen 'A Star is Born'. Foto: Annett Bruhn

Når Karina ikke er live på Facebook spiller hun i band med musikeren Brian Jensen, og så arbejder hun som socialrådgiver i Bramming.

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Efterårsferien er kartoffelferie på Hygum Hjemstavnsgård

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Ukrainsk kunstner udstilles for første gang i Danmark

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

De liberale rødder kommer til Rødding Højskole

Nytirsdag

Torvedagene i Rødding har været en succes

Nytirsdag

Bilforhandler fejrer 40 års jubilæum med bilmærke

Nytirsdag

Karina starter for sig selv: - Jeg har vildt mange sommerfugle i maven

Nytirsdag

Nyt tiltag: Høstfesten i Jels var en succes

Nytirsdag

Meyer & Friends gæster Rødding Sognekirke for at give koncert

Nytirsdag

Livsstilsmesse i Jels byder på kunst, kød og korsang

Nytirsdag

Støttekoncert i Rødding

Nytirsdag

Jens-Jacob er ny centerchef i Jels

Nytirsdag

Gunner Hattesen tager tilhørerne med gennem Sønderjylland

Nytirsdag

Frisk initiativ: Ung styregruppe bag nyt initiativ

Nytirsdag

Henrik og Jens-Erik smider ny idé på bordet: - Det er en skam, at man ikke udnytter chancen til at skabe en flot bymidte

Nytirsdag

Lintrup Børnecenter havde fokus på sund mad og bevægelse: TV-kokken Claus Holm hjalp med madpakkerne

Nytirsdag

Tidligere friskoleelev vender tilbage og giver koncert: Emma glæder sig til at synge og spille

Nytirsdag

Royal Run i børnehøjde

Nytirsdag

Rødding Centret får besøg af cirkus

Nytirsdag

Skodborg Eftermiddagshøjskole er parat til ny sæson

Nytirsdag

Rødding-spillerne fortsætter traditionen

Nytirsdag

Borgerforening inviterer til høstfest

Nytirsdag

Efterskoleelever løb i 24 timer for rent drikkevand i Togo

Nytirsdag

God idé fik antallet af medarbejdere til at vokse fra to til 10 ansatte: Vokseværk kræver større lokaler

Annonce