Annonce
Ny Tirsdag

Forfattermøde og læsekredsinspiration

På Rødding Bibliotek kan man 10. september møde forfatteren Linda Lassen, der vil fortælle om sit forfatterskab, om sine historiske romaner "Men sko må jeg ha’ – om vandrelærerinden Henriette Gubi" og "Tysklandsarbejderen Frederiks svære valg". PR-foto
Annonce

Vejen: Dagene bliver kortere og aftnerne længere, og vi trækker indenfor, og det bliver igen tid til læsning. Læsning kan være underholdende, afslappende, lærerigt og godt for vores mentale sundhed, og det kan give os en god oplevelse. Men hvad skal vi læse? Skal vi læse alene eller sammen med andre?

Det kan du måske blive klogere på tirsdag 10. september klokken 19, når bibliotekerne i Vejen Kommune indbyder til en aften i mødelokalet i Rødding Centret, hvor du kan møde forfatteren Linda Lassen, der vil fortælle om sit forfatterskab, om sine historiske romaner "Men sko må jeg ha’ – om vandrelærerinden Henriette Gubi" og "Tysklandsarbejderen Frederiks svære valg" og om, hvordan hun laver research til bøgerne.

- I kaffepausen vil der være mulighed for at få råd og vejledning af bibliotekarer fra kommunens biblioteker vedrørende læsekredse, og vi hjælper også gerne med at formidle kontakt, hvis du er interesseret i at blive medlem af en læsekreds, lyder det fra biblioteket. Billetter kan købes på www.vejbib.dk/arrangementer eller ved indgangen.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Indvielse af Camino Frøs Herred

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce