Annonce
Nytirsdag

Forfattermøde og læsekredsinspiration

På Rødding Bibliotek kan man 10. september møde forfatteren Linda Lassen, der vil fortælle om sit forfatterskab, om sine historiske romaner "Men sko må jeg ha’ – om vandrelærerinden Henriette Gubi" og "Tysklandsarbejderen Frederiks svære valg". PR-foto
Annonce

Vejen: Dagene bliver kortere og aftnerne længere, og vi trækker indenfor, og det bliver igen tid til læsning. Læsning kan være underholdende, afslappende, lærerigt og godt for vores mentale sundhed, og det kan give os en god oplevelse. Men hvad skal vi læse? Skal vi læse alene eller sammen med andre?

Det kan du måske blive klogere på tirsdag 10. september klokken 19, når bibliotekerne i Vejen Kommune indbyder til en aften i mødelokalet i Rødding Centret, hvor du kan møde forfatteren Linda Lassen, der vil fortælle om sit forfatterskab, om sine historiske romaner "Men sko må jeg ha’ – om vandrelærerinden Henriette Gubi" og "Tysklandsarbejderen Frederiks svære valg" og om, hvordan hun laver research til bøgerne.

- I kaffepausen vil der være mulighed for at få råd og vejledning af bibliotekarer fra kommunens biblioteker vedrørende læsekredse, og vi hjælper også gerne med at formidle kontakt, hvis du er interesseret i at blive medlem af en læsekreds, lyder det fra biblioteket. Billetter kan købes på www.vejbib.dk/arrangementer eller ved indgangen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce