Annonce
Ny Tirsdag

Formandsskifte i Forum Rødding

Bestyrelsen for Forum Rødding opfordrer borgerne til at bakke op om en støttekoncert til fordel for Enghaveplads. Koncerten foregår den 7. maj i Rødding Centret.
Der har været lidt udskiftning i bestyrelsen for Forum Rødding. Blandt andet er Allan Müller valgt som ny formand.
Annonce

Rødding: Forum Rødding har holdt sin årlige generalforsamling. Cirka 20 borgere var mødt op til generalforsamlingen, hvor Thomas Hede Sørensen blev valgt som ordstyrer.

Jesper Petersen kom i sin beretning ind på arbejdet i bestyrelsen i det forgangne år, hvor projekterne i den vestlige del af byen har haft mest fokus. Nu ser alle frem til, hvad der sker i foråret 2020 på Enghaveplads. Året har desuden budt på flere forskellige projekter, blandt andet et stiprojekt rundt i Rødding midtby, affaldsindsamling, dialogmøder med Vejen Kommune om vedligehold af stier, genplantning i Sommerlystskoven, nyanskaffelser til de kommunale legepladser mm.

Jesper Petersen ønskede at træde tilbage efter en lang årrække i bestyrelsen. Ligeledes ønskede Carsten Møller efter seks år i bestyrelsen ikke genvalg. Der var genvalg til Klaus Andreasen. Der var nyvalg til Karin Skjøth, Martin Ingeman Jensen og Jesper Seeberg. Som suppleanter blev Anne Margrethe Nissen og Susanne Holst valgt.

Bestyrelsen konstituerede sig ved et efterfølgende møde med Allan Müller som formand, Klaus Andreasen som næstformand, Martin Ingeman Jensen som sekretær og Anker Ravn Knudsen som kasserer. Øvrige bestyrelsesmedlemmer er Jesper Seeberg, Karin Skjødt og Kristina Arndal.

Forum Rødding ser frem til det kommende års projekter.

- Her skal lyde en opfordring til byens borgere om at bakke op om støttekoncerten til fordel for Enghaveplads, "En aften med Kim Larsen," som finder sted i Rødding Centret torsdag den 7. maj klokken 19, skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce