Annonce
Ny Tirsdag

Fra Lintrup til det vilde vesten i Holsted

Børn og voksne blev inddelt i seks hold, der skulle forbi forskellige poster for at samle point. Ved en af posterne stod der sækkeløb på programmet. Foto: Dorthe Andresen
Cirka 100 børn og 15 voksne fra Lintrup Børnecenter var torsdag draget vestpå, for fra torsdag til fredag at være på koloni i og ved Holsted Spejderhus.
Annonce

Lintrup: "Jeg er en glad lille cowboy."

En af drengene på Dodge City-holdet var i den helt rigtige stemning, da han sammen med alle sine kammerater og de voksne fra Lintrup Børnecenter var på koloni i Holsted Spejderhus.

For temaet for årets koloni var "det vilde vesten," så alle vegne var der cowboystemning.

Børnecentrets 5. og 6. klasser havde sørget for at udforme alle de opgaver, som børn og voksne, der var inddelt i seks hold, skulle forbi for at samle flest mulige point.

Hestesko-kast hører naturligvis med, når temaet er "det vilde vesten." Foto: Dorthe Andresen
Annonce

Første gang i Holsted

Det er femte gang, at hele børnecentret er på koloni, men det er første gang, at det foregår i Holsted. De andre år har det været på Naturskolen Perleholm mellem Jels og Mølby.

Og Kate Jensen, der i sin tid fik ideen til den todages kolonitur, var begejstret for det nye sted.

- Her kan vi alle sove indenfor. Det er kun 5. og 6. klasserne, der skal sove udenfor. Og for mange af børnene er det en kæmpe oplevelse at skulle sove her, fortalte Kate Jensen, mens der rundt omkring på det store område var fuld gang i at få løst alle opgaverne.

Annonce

Rodeotyr var populær

Indenfor i en af bygningerne var det ekstra sjovt, for her var der blevet opstillet en rodeotyr, som børnecentret havde lejet ved Sjov og Lej i Vejen.

- Vi har fået sponsoreret penge fra ringriderforeningen i Lintrup, så vi har kunne leje rodeotyren, og i aften er der linedanceundervisning, fortalte Kate Jensen.

Så begge kolonidage stod i det vilde vestens tegn - og børnene skulle naturligvis også senere - som rigtige cowboys gør - en tur i baren, hvor der i dagens anledning vankede "whisky" - eller rettere saftevand - og med alle de ting, som børnene når at opleve på kolonien, er der næppe tvivl om, at de har en masse at fortælle, når de igen kommer hjem til deres familier.

Caroline stod for en af posterne, hvor der skulle ledes efter guldklumper i noget grumset blåt vand. Foto: Dorthe Andresen
Hestene bevægede sig ikke så meget, men en ret kraftig sidevind gjorde det svært at få lassoerne til at ramme hestene. Foto: Dorthe Andresen
Børnecentret havde fået sponsoreret penge til at leje en rodeotyr - en aktivitet, der var meget populær blandt børnene. Foto: Dorthe Andresen
Der blev fulgt nøje med, når en af kammeraterne forsøgte at holde sig i sadlen på rodeotyren. Foto: Dorthe Andresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce