Annonce
Nytirsdag

Frode Poulsen har en vision: Her skal der være erhvervsområde

Her vil Frode Poulsen gerne have en rundkørsel og udlagt et erhvervsområde langs Gram Landevej. 3270 kører dagligt forbi, så synligheden er ganske god. Foto: Jacob Schultz
Rødding er godt med i forhold til bosætning og befolkningstilsvækst, men vi er udfordrede på erhvervsområdet, lyder det fra Frode Poulsen, der stiller op til byrådet.

Rødding: Han ærgrer sig lidt over, at ideen ikke kom for 20 år siden.

- Men der havde vi jo slagteriet og 200 arbejdspladser, siger Frode Poulsen, der til efterårets kommunalvalg har takket ja til at stille op til byrådet for Venstre.

Rødding er godt med på bosætning, skole og kulturområdet og har fine forhold til foreningslivet. Udfordringerne lige nu går på erhvervsudviklingen

Annonce

Men den nye byrådskandidat har en plan, mens han viser rundt i krydset ved den trafikerede Gram Landevej og Sommerlyst.

- Her vil vi gerne have en rundkørsel og udlagt et nyt erhvervsområde. Der er en strækning på 1,3 km, der vil passe perfekt i forhold til synlighed og tilkørselsforhold. Jeg kunne sagtens se en Jem og Fix og andre virksomheder ligge her. Det kunne også være en biilforhandler eller en edb-virksomhed, siger Frode Poulsen.


Der er en strækning på 1,3 km, der vil passe perfekt i forhold til synlighed og tilkørselsforhold. Jeg kunne sagtens se en Jem og Fix og andre virksomheder ligge her,

Frode Poulsen, kandidat til kommunalvalget


3270 biler kører ifølge Frode Poulsen dagligt forbi. Det er med til at gøre området mere erhvervs-attraktivt. Og det er til helt andre kvadratmeterpriser end i de større byer.

- Derfor arbejder vi i Rødding Venstre også på at få området udlagt til erhvervsområde i den kommende kommuneplan, hvor der er høring frem til 30. juni, siger Frode Poulsen.

Side-effekterne ved erhvervs-vækst er flere arbejdspladser, som så igen smitter af på bosætning og handelslivet.

- Vi har flere fine og veldrevne detailbutikker i Rødding, og der bliver også gjort et imponerende stykke arbejde med de ny torvedage, siger Frode Poulsen.

Frode Poulsen vil gøre en ekstra indsats for erhvervsudviklingen i Rødding. Den lange strækning langs Gram Landevej ønsker han og Venstre udlagt til erhvervsområde i den nye kommuneplan. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Filmpremiere med vin og musik

Nytirsdag

Veteranbiltræf nød stor interesse

Nytirsdag

Holtegården afholder OL

Annonce