Annonce
Ny Tirsdag

Fugletur omkring Gram Slotssø

Gram Slot inviterer på en spændende fugletur rundt langs Gram Slotssø. Pressefoto
Glam Slot inviterer på en spændende fugletur langs Gram Slotsø.
Annonce

Gram: Gram Slot arrangerer i samarbejde med fugleekspert Jesper Leegaard fra Vester Lindet en fugletur rundt langs Gram slotssø torsdag den 8. august fra klokken 19 til 21.

Der er gratis adgang til arrangementet, og man behøver ikke være den helt store fuglekender for at kunne deltage i turen. Eneste forudsætning er, at man holder af naturen og gerne vil vide noget om det rige fugleliv, der er i og omkring Gram Slotssø.

- Skoven, søen og rørskoven omkring slotssøen er fyldt af fugle på denne årstid. Fuglene har nu snart fået det sidste kuld unger på vingerne, og selv om det stadig er sommer går mange af fuglene snart i gang med forberedelserne sydpå, fortæller Jesper Leegaard, der vil være aftenens naturfører, i en pressemeddelelse.

Fuglelivet omkring slotssøen i Gram er meget varieret og spændende, fordi søen og skoven mod øst gennem mange år har ligget næsten uberørt. Det har givet rigtig gode betingelser for mange fugle så som isfugl, vandrikse, den sjældne hedehøg og mange andre fuglearter.

På Gram Slot er de glade for at kunne lægge jord til fugleturen. Den bliver afslutningen på slottets sommerferieaktiviteter. - Fugleturen bliver afslutningen på vores sommermarkeder. Og vi har tilrettelagt det sådan at gæsterne både kan få en markedsoplevelse, lidt at spise i vores restaurant inden turen og slutte dagen af med en lærerrig tur ud i naturen, fortæller Sanne Brodersen, der glæder sig over at samarbejdet med Jesper Leegaard kommer mange turister og lokale til gavn.

Det kræver ingen tilmelding at deltage i fugleturen. Interesserede møder op på gårdspladsen ved avlsgården, Gramgård, Slotsvej i Gram. Hunde må ikke medtages på turen. /DAN

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce