Annonce
Nytirsdag

Gå et maraton med andre

DGI Sydvest og Vejen Kommune inviterer alle, der har lyst, til at være med til Gå-maraton. Foto: Vejen Kommune
DGI Sydvest, Bevæg dig for livet og Vejen Kommune inviterer på gåture rundt i kommunen fire gange fra 17. til 27. august.
Annonce

Vejen Kommune: Det er nemmere at tage sig sammen til at komme op af sofaen og ud og gå en tur, hvis man er flere der mødes og går sammen. Motivationen ved at være flere sammen er en del af baggrunden for det Gå-marathon, som over fire dage bliver afviklet af DGI Sydvest og Vejen Kommune.

Alle interesserede kan deltage, og man bestemmer selv, om man vil gå med en enkelt gang eller deltage alle fire gange. Er man med alle gange, har man gennemført et maraton.

- Gåture kan have en forebyggende effekt for vores sundhed. Vi har brug for luft og motion, det giver mere energi og øger koncentrationen. Kom og få en dejlig oplevelse sammen med andre, siger Conny Grøn, der er sundhedskoordinator i Vejen Kommune, i en pressemeddelelse.

Annonce

Vind 10.000 kroner

Det lokalsamfund, der samler den største andel af sine borgere og drager ud på Gå-marathon sammen, vinder 10.000 kroner. Ved tilmelding vælger man sit lokalområde. Pengene kan bruges helt frit.

Gåturene er på 10,5 kilometer, og der er mulighed for at gå med barnevogn eller lignende. Det er også muligt at gå ture på 5,3 kilometer. Den første tur finder sted mandag den 17. august, og her vil formanden for Udvalget for sundhed, kultur og fritid i Vejen Kommune, Jørgen Thøgersen, byde velkommen.

Gåturene afvikles over fire gange: Mandag den 17. august fra Rødding Centret, torsdag den 20. august fra Medius Holsted, mandag den 24. august fra Jels Motel og Sportscenter og torsdag den 27. august fra Vejen Idrætscenter.

Alle dage er der indskrivning klokken 16.30. Gåturen begynder klokken 17. Man kan læse mere og tilmelde sig på www.dgi.dk/202011064020.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Mest læste

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Nytirsdag

Kunsten at arbejde med glas

Annonce