Annonce
Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Både små og store gymnaster kan nu igen komme i gang med træningen i Jels. Arkivfoto: Martin Ravn
Jels IF’s gymnastikafdeling har sommeren over arbejdet med at få lavet programmet til den kommende gymnastiksæson.
Annonce

Jels: Gymnasterne i Jels nåede lige akkurat at gennemføre forårets opvisning, inden Danmark lukkede ned, men de fleste hold måtte desværre aflyse den sidste træning og sæsonafslutning, så instruktørerne glæder sig virkelig til at komme i gang og se alle gymnasterne igen.

- Med baggrund i den verdensomspændende covid-19 pandemi og den nedlukning af Danmark, som den medførte, har vi ventet med spænding på, om vi kunne starte op her i uge 38 som planlagt, fortæller Susan Rasmussen, formand for Jels IF's gymnastikafdeling.

DGI har udarbejdet et sæt retningslinjer, og bestyrelsen har sammen med instruktørerne lagt en plan for, hvordan de kan få de ugentlige træninger til at fungere forsvarligt for alle.

Det bliver anderledes for alle, og de første par gange skal nok bruges på at finde ud af, hvor lang tid det tager at vaske redskaberne af og sørge for, at alle børnene vasker hænder før og efter træning.

- Der skal blandt andet være fire kvadratmeter pr. gymnast, men hallen er stor, så der er plads til alle vores gymnaster. Forældre vil skulle blive udenfor selve hallen, og vi vil registre deltagerne fra gang til gang af hensyn til smittesporing. Vi tager det naturligvis meget alvorligt, men gør også vores bedste for, at det skal være sjovt at gå til gymnastik - også på en forsvarlig måde, siger Susan Rasmussen.

Annonce

Seks hold

Gymnastikafdelingen tilbyder i år gymnastik på seks hold. Fem af holdene laver gymnastik i hallen, og det sidste hold, Helteyoga, kommer til at benytte et lokale på første sal på Jels Motel & Sportscenter.

Da afdelingen har manglet frivillige, specielt til springmodtagningen, er der ændret lidt i aldersopdelingen på tre af holdene. Det har også givet anledning til at give næsten alle hold nye navne.

Et af de seks hold er kvindeholdet, som er tilbage på programmet - denne gang er det ikke søndag aften, men derimod tirsdag aften, hvor kvinder i alle aldre kan mødes omkring rytmegymnastikken. To instruktører har meldt sig på banen, og som noget nyt skal der også arbejdes med store bolde.

Man kan læse om alle hold og se træningstider på www.jels-if.dk. Alle hold begynder i uge 38, og der er to prøvegange på alle hold - på nær Helteyoga. Her er der en begrænsning på ti "helte" på hvert af de to hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Nytirsdag

ABC har årets julevin klar

Nytirsdag

Præsidentskifte hos soroptimisterne

Nytirsdag

Økonomisk støtte fra uventet kant

Nytirsdag

Kunsten rykker igen ind i butikken

Nytirsdag

Rekordmange gæster i Glad Zoo

Annonce