Annonce
Ny Tirsdag

Hede & Tychsen fusionerer med Berg Advokater

- Jeg ser rigtig meget frem til fusionen med Berg Advokater fra Vojens, siger advokat Thomas Hede Sørensen fra Advokatfirmaet Hede & Tychsen.

Pr. 1. januar fusionerede de to lokale advokatfirmaer Advokatfirmaet Hede & Tychsen, Rødding, og Berg Advokater, Vojens og Haderslev.

Annonce

Advokatfirmaet Hede & Tychsen i Rødding har siden advokat Alexander Tychsen døde tilbage i 2014 været drevet af Thomas Hede Sørensen.

- Og mange har da også siden spurgt, om ikke der skulle en ekstra advokat ind, siger Thomas Hede Sørensen og fortsætter:

- Det bliver dog ikke kun en ekstra advokat, men en fusion med Berg Advokater fra Vojens, og det ser jeg rigtig meget frem til.

Hos Berg Advokater er der seks advokater: Erik Berg, Stephan Ravn Berg, Ole Majbæk, Peder Agger, Bjarne Ditlevsen og Lasse Ladefoged.

- Der er en god aldersmæssig fordeling og kompetencer, der gør at vi sammen fremadrettet er rigtig godt rustet til at servicere et nu større geografisk område. Samtidig er det vigtig for os, at vi også fremover kan udvikle os, og vise at der er en berettigelse til kontorer af vores størrelse, så ikke alt følger tendensen til samling i store kontorer i Århus og København, siger Stephan Ravn Berg fra Berg Advokater.

Han tilføjer, at man fra Berg Advokaters siden glæder sig meget til samarbejdet med Thomas Hede Sørensen, der med en god lokal forankring passer godt ind i en samlet større virksomhed med bred kompetence og en personlig og uhøjtidelig atmosfære.

Det fælles advokatfirma fortsætter med navnet Berg Advokater og vil fortsat have kontor i Vojens, Haderslev og Rødding, med samme lokalitet som nu, og udadtil vil der ikke blive de store forandringer at se.

- Vores klienter vil møde samme lokaler og personer, blot kan vi nu tilbyde endnu bedre sparring og rådgivning i alle facetter.

De to advokater er enige om, at styrken netop er at være lokalt forankret, mens de samtidig kan tilbyde det samme som de større kontorer, men til andre priser.

- Med det nye firma vil vi være stærke både på det private og det erhvervsretlige område, og også indenfor landbrug og offentlig ret er der stærke kompetencer som gør, at vi kan servicere alle i vores nu større geografiske område.

Den digitale udvikling gør også, at kommunikationen til advokaternes klienter ikke nødvendigvis behøver at være fysisk hver gang, og en større og større del af sagerne kører derfor elektronisk, og gør derfor også, at de sagtens kan behandle sager fra hele landet. Det sker blandt andet allerede i dag i Berg Advokaters store landsdækkende inkassoafdeling.

- I forbindelse med sammenlægningen er den digitale platform opgraderet, så vi er rigtig godt rustet til fremtiden og den udvikling der sker hele tiden, siger de to advokater samstemmende. Innovation og udvikling behøver ikke være ensbetydende med, at det ikke kan ske lokalt, og vi er glade for med sammenlægningen at styrke vores fremtidige virksomhed. -dan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce